Оновлення від 10.07.2024
Що таке тест-драйв, в яких ще містах є виставкові зали, повний гайд асортиментом ергономічних крісел - а також поради як його обрати

 

Вітаємо! Ми імпортуємо крісла найкращих виробників світу різного бюджету, досліджуємо вплив сидіння на здоров'я та настрій в блозі (нижче залишимо посилання), ретельно підбираємо моделі під стиль роботи і відкрили найбільший шоурум ергономічних офісних крісел в Україні. А також маємо низку партнерів в інших містах (Одеса, Харків, Дніпро, Львів, Рівне, Тернопіль, Чернівці, Кривий Ріг тощо - уточнюйте найближчі адреси в менеджера).

І пропонуємо опцію тест-драйву крісла. 

Зараз в Києві знову можна забирати виставкові крісла на тест-драйв. Тобто 1-3 дні попрацювати в ньому вдома чи в офісі. Для цього вам потрібно обрати модель та підготувати його заставну вартість (переважно, повну). Найшвидший спосіб це організувати  - забрати крісло самостійно з залу, попередньо порівнявши і помірявши безліч моделей різного бюджету. 

! Це важливо для тих, хто справді довго працює сидячи і бажає придбати якісне крісло один раз і на десятки років. Також важливо, оскільки більшість зібраних з коробки крісел не підлягають поверненню, адже їх сидіння накладається на основу і "пломбується". 

Деталі:

  • сама функція тестування безкоштовна - як і доставка нового крісла зі складу в обмін на виставкове, яке ви забрали і успішно протестували (якщо модель не підійшла, завжди можна взяти інше або ж просто повернути тестове)
  • проте, якщо приїхати і забрати крісло самостійно можливості немає - доставка тестового крісла платна (адже водій виконуватиме потрійний маршрут: забере крісло, відвезе за адресою, привезе нам заставну вартість)
  • найпростіше буде - зателефонувати нам та дізнатися всю інформацію особисто, а також те, чи є саме сьогодні бажане крісло в шоурумі: (044) 228-81-08 (097) 494-62-72 (050) 973-63-57

Що потрібно знати перед покупкою - як обрати ергономічне крісло і який асортимент ми пропонуємо

Матеріал підбірок крісел за категоріями (для високого зросту, для керівника, для роботи 24/7 і тд, підбірка за країнами) - готується і буде оновленим.

  • Крім того, ви можете нам написати і ми створимо персональний перелік з умовних топ-5 крісел за вашими параметрами та бюджетом.

Та все ж, звернемо увагу: жоден відгук, рецензія і навіть сертифікат якості не підкаже, чи зручно буде особисто вам. Тому краще - витратити якомога більше часу на те, щоб посидіти в кріслі, аніж читати про нього. Ми щиро запрошуємо вас в шоурум для цього! 

Також пропонуємо вам серію статтей, що можуть бути корисними для роботи сидячи загалом:

Залишайтеся на зв'язку, не витрачайте кошти на незручні крісла. Ергономічне - це те, яке є безпечним для організму, ефективним для роботи, зручним для тривалого сидіння.