Більшість виробників офісних крісел орієнтується на умовний «середній зріст» користувачів свого ринку. Саме тому навіть серед якісних ергономічних крісел буває складно знайти те, в якому зручно сидіти людині зі зростом 190 см та вище.

Крім того, у виборі високих моделей існує ще низка проблем:

  • висота посадки та спинки ще не гарантують міцність пружини гойдання, особливо, в бюджетних моделях;
  • деякі високі в спинці крісла можуть бути занадто глибокі в сидінні, або мати невисокий газ-ліфт, якого буде недостатньо для довжини ніг.

Все це приводить нас до висновку – кожне крісло потребує особистої примірки. Вам потрібно врахувати безліч параметрів, що залежать один від одного.

Які ж моделі вже зарекомендували себе серед нашого асортименту?

Ми зібрали 10 крісел та їх основні особливості серед тих, котрі в наявності, виставлені в нашому виставковому залі і чекають вашого візиту. За детальнішою консультацією, звертайтеся, будь ласка, до менеджера в зручному вам режимі.

 ТОП-10 ВИСОКИХ ЕРГОНОМІЧНИХ КОМП’ЮТЕРНИХ КРІСЕЛ З ПІДГОЛІВНИКОМ 

  1. PROFIM, ACTION – високе європейське офісне крісло керівника



    Модель Profim Action - це якісне посилене (до 150 кг) офісне крісло. Окрім високої спинки та підголівника, польський виробник Profim облаштував модель класичним правильним синхронним механізмом. Тобто в ньому зручно не просто сидіти, але й користуватися найважливішою функцією будь-якого крісла – механізмом руху  (зокрема, ним облаштоване кожне наступне крісло в переліку). Це приємне на вигляд, типово європейське крісло, з литою алюмінієвою хрестовиною, хорошим пластиком на підлокітникам, тканиною і сіткою, що прослужать мінімум десять років без деформації.
     
  2. RH MEREO 220 – крісло, що не обмежує вас в плечах та можливостях руху



    Швецьке крісло виробника RH – одне з найбільш регульованих в переліку. Модель має незалежне регулювання кута спинки та кута сидіння, тобто ви фактично можете обрати будь-яке їх співвідношення, а також використовувати можливість нахилу спинки вперед. Крісло Mereo крісло відкрите в плечах, що дозволяє вам сидіти, розправивши їх назад, без відчуття скутості в поставі. А ще в ньому врахований незалежний підголівник, котрий можна виставити в практично в будь-якому положенні для підтримки шиї. 
     
  3. GOODWIN TRULY – крісло з дійсно найвищою спинкою



    Goodwin Truly - досить незвичне крісло з пластиковою спинкою, котра нагадує структуру ортопедичного матрацу. Сидіння ж сформоване піною та оббите тканиною, досить глибоке та широке. Підголівник також підіймається за висотою і при максимальному положенні спинки – це чи не єдина модель, котра здатна підлаштуватися під зріст вище, ніж 200 см. 
     
  4. SOKOA, AZKAR – зручне глибоке тканинне крісло для користувачів зі зростом та вагою вище середнього

     

    Azkar - крісло французського бренду Sokoa. Це модель на литій алюмінієвій хрестовині та основі. В якості оббивки використана тканина, що сертифікована на 150 000 циклів та придатна для використання в офісах зі змінним графіком, 24/7. Крісло також відповідає французьким тестам OEC для цілодобового використання з максимальним навантаженням до 135 кг. Висота спинки: 76,5 см. Ширина спинки: 52 см. Висота сидіння: 41 - 49,5 см. Глибина сидіння: 45 - 51 см. Ширина сидіння: 51 см.
     
  5. ERGO CHAIR 2 – одне з найбільш популярних та недорогих офісних крісел

     

    Ergo Chair 2 ви також могли зустрічати на західному ринку під назвою Autonomous. Це найвище крісло середнього бюджету, з досить глибоким сидінням і спинкою, що може бути зручною для зросту в межах 190 см. Модель облаштована синхронним механізмом Donati, який здатний тримати баланс ваги до 110 кг під час нахилу спинки. В кріслі також є всі необхідні регулювання: глибини сидіння, висоти підтримки попереку тощо.
     
  6. GIROFLEX 353-4029 – класичне швейцарське офісне крісло для роботи з комп’ютером

     

    Giroflex 353-4029 - модель з тканинним сидінням та сітчастою спинкою, котра регулюється за висотою на 4 положення. Виробник Giroflex входить в групу компаній FLOKK, що вже гарантує вам сертифіковану якість, екологічність та набір міжнародних сертифікатів. Крісло також належить до сегменту 24/7. 
     
  7. COMFORT, MIRUS – повністю сітчасте крісло з гнучким підголівником



    Крісло Mirus - повністю сітчасте крісло. Серед всіх крісел відомого та популярного в нас виробника Comfort – в цій моделі найвищий підголівник. Крім того, його основа створена з гнучкого пластику, що зручно для зміни положення тіла, адже підголівник наслідуватиме ваші природні рухи. Він та спинка регулюються за висотою окремо. Кожне крісло Comfort облаштоване патентованим механізмом з єдиним важелем управління базовими налаштуваннями. Це розумне та цікаве сучасне крісло також варте вашої уваги, особливо, в версії Mirus 2. 
     
  8. KLOBER, DUERA – високе крісло президент-класу для поціновувачів німецької якості

     
    Klober - німецький виробник крісел президент-класу. Загалом, в його асортименті є декілька крісел, що на практиці підходили в шоурумі відвідувачам зі зростом від 185 см. Модель Duera серед них - найбільш універсальна. Це крісла, котрі ви купуєте раз і назавжди. Вони не потребують збірки, оскільки виробник перевіряє якість кожного до пакування. Серед особливостей механізму - надміцна пружина гойдання. Це крісло здатне забезпечити баланс та опір нахилу (гойдання спинки) для ваги 120 кг. 
     
  9. HOOKAY EXPERT, SAIL – ще одне глибоке сітчасте крісло



    Крісла Expert Sail - глибокі та високі сітчасті крісла. Проте, незважаючи на рекомендоване максимальне навантаження 120 кг, опір нахилу спинки в них трішки слабше за німецьку крісла (див. вище), за нашими спостереженнями, модель ідеальна для використання з максимальною вагою 100 кг. В іншому ж - це сучасні ергономічні крісла з повним набором налаштувань, в тому числі, з регулюванням висоти спинки та окремо - підголівника.
     
  10. HAG, CAPISCO – порятунок для вашого попереку та плечей, крісло для руху



    Норвежське крісло Hag Capisco чудово фіксує підтримку попереку. Його не одразу вдається зрозуміти тому, хто звик до крісел класичної будови. Повністю відкрите в плечах, з сидінням, що нагадує крісла-сідла (проте перевершує їх), з дуже високим підголівником і можлливістю сидіти в кріслі задом-наперед, якщо його зняти - модель безперечно варта тестування протягом декількох днів. Або принаймні окремого ознайомлення (посилання).

Що робить будь-яке крісло ергономічним?

Ми створювали цей перелік, виходячи з власного досвіду роботи в шоурумі, спілкування з клієнтами та їх відгуків. Проте хочемо ще раз наголосити - не намагайтеся орієнтуватися на чужі враження. Кожне з цих крісел - відповідаємо вимогам ергономіки. Тобто є безпечним для здоров'я спини, комфортним завдяки набору регулювань і анатомічній структурі та ефективним в роботі, за рахунок заводських механізмів, що забезпечують вас можливістю рухатися. 

Залишилося лише порівняти їх один з одним. Крім того, кожен виробник пропонує під замовлення різноманітні модифікації - наприклад, ще вищі газ-ліфти, ніж в стандартній версії, різні види підголівників тощо. Не шкодуйте часу і дозвольте нам допомогти вам купити вдале крісло раз і на десятки років.

Чекаємо вашого зв'язку!