Крісло ERGO CHAIR 2 BLACK ергономічне

12 500 грн.

Країна: Китай. Основа: алюміній. Оббивка: сітка, тканина (50 тис. Циклів). Клас: ергономічне. Механізм: синхронний. Регулювання: висота, глибина сидіння, висота поперечної опори, фіксація нахилу, жорсткість гойдання, кут сидіння, мінусовій кут спинки. Підлокітники: 3D. Підголівник: 2D. Навантаження: 120 кг, 24/7. Гарантія: 3 роки.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
4,90 - 10 отзывы

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв
Максимальне навантаження
120 кг
Основа
Метал
Колір
Чорний
Підголівник
Регульований
Підлокітники
Регульовані

Можливо вам також сподобається

отзывы отзывы (10)

на основе 10 отзывы - 0 1 2 3 4 4,90/5
0 1 2 3 4
(5/5
1 из 1 люди нашли следующий отзыв полезным
Доставка: 0 1 2 3 4
Качество: 0 1 2 3 4

Комфортное кресло за свои деньги - много режимов настроек посадки - быстро связались онлайн и отправили в тот же день - рекомендую .


0 1 2 3 4
(5/5
1 из 1 люди нашли следующий отзыв полезным
Доставка: 0 1 2 3 4
Якість: 0 1 2 3 4

Після майже двох місяців користування хочу залишити відгук зі своїм враженням. Зв'язались зі мною швидко і після компетентної розмови з менеджером оформив замовлення. Доставка пройшла швидко. Стосовно крісла: все добре запаковано, якісні запчастини, особливо стійка з колесами та сидіння. Все зручно регулюється (підголівника, поясниця, а також порадувала можливість регулювання тазової області, та по бажанню лишити її рухливою, що під час тривалої роботи розвантажує м'язи). Комплект шурупів має запасні частини, а також у комплекті йде ключ. Нічого не розхитується, нема скрипів. Єдиний недолік цього крісла на мою думку, не можливість закріпити підлокітники при регулювання з боку в бік та перед- назад, тому від рухів ліктів може трохи рухатись. За свої гроші крісло топ, це підмітили і гості в мене вдома. Раджу!


0 1 2 3 4
(5/5
5 из 5 люди нашли следующий отзыв полезным
Доставка: 0 1 2 3 4
Якість: 0 1 2 3 4

По кріслу: топ за свої гроші, за цю суму наврядчи щось краще знайдете. Регулюється буквально все в усих проекціях, якість доволі висока, сидіти зручно. Зріст - 184см, вага 78кг. Можливо працівники магазину підберуть щось краще по вашим побажанням, а я попав 100 із 100.
По магазину: обслуговування, сервіс: 5+/5. Перетефонували, розповіли, доставка безкоштовна, зробили навіть знижку на доставку по адресі (як я розумію доставка безкоштовна тільки до складу перевізника але доставка була в місто яке доволі сильно постраждало від ру*ні і магазин пішов на зустріч та зробив виключення). Короче для мене все ясно, якшо мені будуть потрібні крісла чи меблі - я точно повернусь сюди.


0 1 2 3 4
(5/5
7 из 8 люди нашли следующий отзыв полезным
Доставка: 0 1 2 3 4
Качество: 0 1 2 3 4

Настав час поділитися досвідом використання цього крісла. Користуюся вже кілька місяців. Купував 2 шт у сім'ю. Спочатку взяли одне крісло, всі дружно спробували, я посидів 2-3 години і замовили ще одне. Завдяки величезному спектру налаштувань його реально можна підігнати дуже індивідуально. Але ось коли приїхало друге крісло і я провів на ньому кілька днів, у мене почали боліти всі м'язи спини, боліло так, ніби мішки тягав. Тоді як у дружини таких проблем не було. Я навіть вирішив, що крісло мені таки не підходить і доведеться продавати. Потім десь зустрів інфу, що так може протікати звикання м'язів до правильного положення і це нормально. І таки так, через кілька тижнів неприємні відчуття минули. У підсумку - сидіти реально зручно, різниця зі звичайним офісним кріслом, небо і земля.
З мінусів:
- Дрібнуваті підлокітники. Ширина прийнятна, але довжини недостатньо, навіть з урахуванням того, що їх можна трохи посунути. Зручно тільки в дефолтному положенні і то, якщо впиратися в них передпліччям. Ліктем уже потрібно цілитися, не вистачає довжини в глиб крісла. Якщо подразвалитися трохи, то від них узагалі немає користі, через своє розташування і форму скоріше навіть заважають іноді.
- Колеса рекомендую одразу замінити на гелієві, необов'язково дорогі (я взяв виробництва Розетки RZTK-щось там, якістю задоволений). Стокові досить гучні (деренчать у посадкових гніздах) і жорсткі. На лаку, ламінаті або лінолеумі залишатимуть сліди.
- Висота спинки. Мій зріст 188 см, хоч і вище середнього, але не гігант. А висоти спинки злегка не вистачає. Коли сиджу в робочому положенні, плечі вищі за спинку см на 10, отже і максимальної висоти підголівника злегка не вистачає.
- Трохи жорсткувата сидушка, після 4-5 годин починає затікати дупа. Але це скоріше мій особистий мінус, оскільки періодичні розминки вирішують цю проблему.

Але навіть з урахуванням згаданих мінусів, кріслом я задоволений. У цьому ціновому діапазоні альтернатив не знайшов. Якість виконання добротна.


0 1 2 3 4
(5/5
3 из 3 люди нашли следующий отзыв полезным
Доставка: 0 1 2 3 4
Качество: 0 1 2 3 4

Сиджу на кріслі кожен день по 8 годин вже 3 місяці. За цей час не виявив жодних недоліків. Нічого не почало скрипіти, матеріал високоякісний, всі можливі регулювання. Про біль в попереку забув повністю. Кріслом задоволений на всі 100%. Зріст 186 см


Товар додано до списку бажань
Додано для порівняння