В жовтні 2021 року відкрився перший мультибрендовий шоурум ергономічних крісел в Дніпрі. І на початку ми переймалися тим, як місто сприйматиме новий вибір. Проте були приємно здивовані попитом та готові поділитися враженнями перших місяців роботи.


Фото: uk.wikipedia.org

НАВІЩО ДНІПРУ ЩЕ ОДИН МАГАЗИН ОФІСНИХ КРІСЕЛ

Дніпро – висококонкурентне місто і столиця крісельного виробництва. Перед відкриттям ми заїжджали в кожен магазин хоча б з якимось асортиментом і помітили, що крісел багато, але моделі одноманітні. Знайти якісне дороге сітчасте крісло для щоденної роботи понад 9 годин стало справжнім квестом. А порівняти його в тому ж місці з кріслами іншого бюджету – нездійсненною місією. І в жодному магазині не було послуги тест-драйву. Принаймні, при купівлі одного, а не ста крісел.

Можливо, ідея забрати крісло на тест додому і створила цей попит. А також відкритість людей до нового. Дякуємо тим, хто розповів колегам, рідним та знайомим про наш шоурум. Завдяки цьому, приїжджали відвідувачі не лише з Дніпра, але й з Запоріжжя, Кременчука та Павлограда. Для нас це означає ергономічний потенціал та бажання розвиватися далі. Адже люди в будь-якому місті готові сприймати крісло як сталий предмет, що покращує якість життя, роботи та купується раз на 5-10 років. Так само як готові виділяти на його покупку не менше часу, ніж на вибір смартфону чи взуття. Отже, немає причин не розвивати мережу шоурумів і далі.

ЯКІ САМЕ ЕРГОНОМІЧНІ КРІСЛА МАЛИ ПОПИТ В ДНІПРІ

Крім того, ми намагалися спрогнозувати, який саме тип крісел, бюджет та дизайн в Дніпрі буде купуватися, що нам потрібно привозити частіше. Та відвідувачі цікавилися всім! Починаючи від недорогих комп’ютерних крісел ТМ KRESLALUX, закінчуючи топовими японськими моделями Okamura з розумними клавішами та канадськими супервитривалими посиленими кріслами Nightingale. Скандинавські бренди FLOKK, асортимент китайських ергономічних крісел, дизайнерські європейські моделі – клієнти тестували все в одному місці і отримували розуміння, від чого залежить ціна і як обрати крісло під свій стиль роботи.

А найцікавіше, що мова йде не лише про IT-спільноту чи кластер. Нашою ціллю було охопити увагу кожного, хто працює сидячи. І, здається, ми починаємо її досягати. 

ДАЛІ - БІЛЬШЕ!

Цього року ми плануємо вперше привезти в Дніпро та інші міста крісла американського бренду HUMANSCALE, про який вже зовсім скоро розповімо на всіх ресурсах. А ще нові крісла Ergohuman 2 з колосальними змінами в дизайні та управлінні. Такою буде весна.

Якщо ви вже чули про магазин, проте ще не мали часу приїхати, нагадуємо

ЯКІ САМЕ КОМП’ЮТЕРНІ ТА ОФІСНІ КРІСЛА ТЕСТУЮТЬ ТА КУПУЮТЬ В ДНІПРІ: АСОРТИМЕНТ ЕРГОНОМІЧНИХ КРІСЕЛ 2022 

  • Крісла Comfort - серед яких такі відомі моделі як Ergohuman, Nefil та інші сітчасті ергономічні крісла, а також хіт продаж серед крісел для персоналу - Enjoy Budget
  • Крісла Okamura - японський бренд світового масштабу для роботи понад 8 годин в день
  • Крісла Nightingale - канадські крісла з асортиментом посилених крісел для ваги 150+  кг
  • Крісла Profim - польські крісла для персоналу, керівника та дому, класичної європейської якості
  • Скандинавські крісла FLOKK - крісла для активної роботи, унікальні рішення для цілодобового використання
  • Klober - німецькі крісла президент-класу, серед матеріалів яких - найкраща шкіра з усіх, що нам траплялися 
  • Grospol - недорогі офісні крісла (Польща) для персоналу, дому, підлітків
  • Eagle Seating - глибокі та широкі сітчасті крісла середнього бюджету китайського виробника, з авторськими механізмами та хорошою ергономікою
  • TM Kreslalux - під нашою ТМ зібрані моделі в ідеальному співвідношенні ціни-якості, хороші недорогі крісла для роботи в офісі та вдома

Звертайтеся за консультацією, приїжджайте в гості!

Декілька публікацій про те, як власне обрати крісло