Ми раді повідомити, що в 2023 році відкрили ще один партнерський шоурум Kreslalux. Тепер у Львові можна тестувати та обирати найкращі ергономічні крісла в світі в ТЦ «Три Слони», цокольний поверх. Нагадуємо, що лише посидівши в кріслі, лише спробувавши роботу його механізмів та комфорт його конструкції - ви відповісте на питання, чи зручно буде вам працювати в ньому весь день.

Приїжджайте, порівнюйте, забирайте на тест додому чи в офіс.
Адреса магазину: Львів, Кільцева дорога, виїзд з вул. Городоцька 81110, Пустомитівський р-н с. Зимна вода, вул. Яворівська 22.

АСОРТИМЕНТ КРІСЕЛ В НОВОМУ ЛЬВІВСЬКОМУ ШОУРУМІ KRESLALUX

В львівському магазині крісел, звичайно, ви зустрінете найкращі ергономічні офісні крісла для постійної роботи з комп’ютером, а також крісла для так званого active sitting - активного сидіння з можливістю постійно рухатися і оберігати хребет від негативних наслідків тривалої статики.

1. Кращі ергономіні крісла

  • Крісла Comfort – популярні сітчасті крісла, зокрема, нові оновлені версії флагманських моделей Ergohuman 2, Enjoy Elite 2, Mirus 2
  • Канадські посилені крісла Nightingale
  • Японські високо ергономічні крісла Okamura
  • Скандинавські крісла холдингу Flokk - а саме шведські крісла RH, норвежські крісла HAG
  • Ортопедичні крісла з унікальною подвійною спинкою Duorest
  • Польські крісла Profim для офісу та дому та інші

2. Офісні крісла для комп'ютерної роботи до 8 годин в день, недорогі моделі ергономічних крісел 

  • Ергономічні крісла ТМ Kreslalux - In-Point, Filo
  • Бюджетне крісло оператора Target
  • Популярне комп'ютерне крісло Ergo Chair 2
  • Моделі зі спрощеною комплектацію відомих флагманських ергономічних крісел

3. Крісла керівника в натуральній шкірі та екологічній шкірі

4. Серія дитячих крісел з отопедичною спинкою Duorest Milky - запасу регулювання якого вистачить починаючи від початкових класів до середньої школи щонайменше

Разом із вибором ергономічних крісел ви отримаєте всі переваги нашого сервісу - професійну консультацію, доставку, можливість тестувати крісло вдома або в офісі, гарантійне обслуговування. 

НА ЩО ОРІЄНТУВАТИСЯ ПІД ЧАС ВИБОРУ ЕРГОНОМІЧНОГО КРІСЛА

Передусім це критерії безпеки та особистого комфорту, а також ефективность крісла під час роботи. Безпечне крісло - завжди те, котре розраховане на тривале сидіння, тобто здатне забезпечити вас рухом завдяки професійним механізмам. Рух - єдине, що врятує нашу спину від негативних наслідків сидіння. Механізми нахилу, бокового гойдання, адаптивні підтримки спини - кожен з виробників пропонує свій набір можливостей. Завжди тестуйте всі функції і обирайте ті, які підходять для вашого стилю роботи. 

Крім того, якщо у вас є діагностовані проблеми зі спиною – зверніться за консультацією до лікаря перед тим як купити крісло. Спинки бувають різні, жорсткі та м’які, відкриті в плечах і ні – тестуйте уважно ці моменти.

Персональний комфорт - це завжди про діпазон регулювань, їх повинно бути достатньо, щоб забезпечити вас контролем постави, відповідно до параметрів вашого тіла. Насамперед це стосується підтримки природніх вигинів тіла, вона повинна чітко повторювати анатомію вашої спини. Висоти сиіння повинно бути достатньо, щоб стопи впевнено розташувалися на підлозі, а кут розкриття в колінах був приблизно 100 градусів.

Ефективність крісла в роботі можна зрозуміти лише просидівши в ньому якийсь час, проаналізувавши чи немає дискомфорту в плечах, чи зручно вам дотягуватися до важелів регулювань. Тобто це про те, чи не відволікатиме вас щось під час роботи.

Чекаємо вас в новому виставковому залі у Львові!