Поспішаємо з хорошою новиною – ми знайшли партнера в Луцьку. Тому радістю запрошуємо мешканців Луцька та сусідніх міст ознайомитися з новим вибором якісних офісних крісел, сітчастих ергономічних крісел та шкіряних крісел керівника. 

Де тестувати та купити офісні ергономічні крісла в Луцьку 

Запрошуємо вас в меблевий салон "GRANDE" за адресою м. Луцьк, вул. Карпенко-Карого, 10. 


Ми щиро прагнемо, щоб кожен, хто проводить багато часу за сидячою роботою, обирав крісло особисто. Важливо порівнювати різні моделі, ретельно тестувати їх, звертаючи увагу на комфорт для спини та ніг, підтримку попереку та зручність роботи механізму. Також ми закликаємо керівників офісів в українських містах забезпечувати своїх співробітників дійсно ергономічними робочими місцями. Вони повинні бути безпечними, комфортними і ефективними. Адже велика частина проблем зі здоров'ям офісного співробітника пов'зана саме з малорухомим і незручним способом роботи.

Ергономіка повинна бути поруч – приїжджайте, ми з нетерпінням чекаємо на вас!

Які офісні крісла вже виставлені в меблевому шоурумі

  • Шкіряні крісла для керівника

    - сегмент офісних крісел в класичному та сучасному стилі; з ергономічним синхронним механізмом гойдання, функцією фіксації спинки та можливістю працювати в динамічному режимі для розвантаження спини, налаштувавши спротив спинки відповідно до ваги

  • Ергономічні сітчасті крісла з контролем постави для тривалої роботи сидячи

    - крісла професійних виробників, що спеціалізуються на розробці інноваційних механізмів; моделі, котрі бездоганно підлаштовуються за глибиною сидіння, висотою спинок, кутом підголівника тощо. Це крісла, котрі купуються один раз і на все життя, проте вимагають уважної примірки та ретельного тестування до покупки



  • Якісні недорогі крісла для персоналу чи домашнього офісу

    - моделі, що розраховані для роботи до 8 годин сидячи і пропонують ідеальне співвідношення вартості та запасу експлуатації (наприклад, 8000 грн на мінімум 5 років); при цьому вони є ергономічними, але простішими в матеріалах, порівняно з флагманськими кріслами з їх цільнолитими алюмінієвими основами та дизайнерським оздобленням

Як обрати офісне ергономічне крісло

Найкраще - особисто, в режимі оффлайн. Власне, для цього ми й запрошуємо вас до виставкового залу. Відштовхуйтеся від того, наскільки довго ви плануєте працювати щодня і який стиль роботи переважає (однотипна робота чи переговори та мітинги; креативна чи оперативна). В шоурумі спробуйте імітувати свої типові рухи під час роботи сидячи, попрацювати зі столом, з ноутбуком тощо.

Існують крісла для так званого активного сидіння, що спонукають до інтуїтивного руху та сприяють постачанню кисню в мозок - як відомо, статичне сидіння - також стрес для організму; див статтю Здоров'я та робота сидячи. Існують більш жорсткі та фіксовані. Звичайно, крісло повинне відповідати вашим параметрам: вазі, зросту та пропорціям тіла. Яким би дорогим та якісним воно не було - якщо підтримка попереку не співпадає з вигином вашої спини, це крісло не для вас. Сидіння також повинне бути оптимальним до довжини ніг, щоб зайняти комфортне положення в куті 100 градусів в колінах і не перетискати кровообіг.

Що ще ви отримаєте, окрім переваги якісного вибору крісел в Луцьку

Власне, всі переваги нашого та партнерського сервісу:

  • Профільна консультація – вам допоможуть обрати крісло за вашими потребами, параметрами та стилем роботи. Послуга тестування крісла в офісі чи вдома.
  • Швидка доставка та якісна збірка крісла.
  • Гарантійні зобов’язання протягом 2-5 років, залежно від обраної моделі.
  • Можливість першим тестувати найкращі крісла в світі, які з’являються на українському ринку.

Надалі ми плануємо лише збільшувати асортимент виставкового залу ергономічних офісних крісел в Луцьку. Адже тільки шляхом порівняння можна знайти те саме - ідеальне для вас крісло. Один раз і на багато років.