Крісло LD SEATING ARCUS 240 BASIC VERSION, ергономичне, тканинне

  • Новий
20 000 грн.

Країна: Чехія. Основа: нейлон, чорний колір. Оббивка: тканина, сітка(100 тис. циклів). Клас: ергономічне. Сучасне, зручне крісло. Механізм: синхронний, SYAC. Крісло ARCUS отримало нагороду міжнародного конкурсу Red Dot Design Award в категорії «Офісний дизайн та обладнання». Має дизайнерську спинку с чітко вираженою аркою, яка одночасно служить ручкою для переміщення. Регулювання: висота крісла, глибина сидіння, висота поперекової підтримки, фіксація нахилу, жорсткість гойдання. Підлокітники: регульовані по висоті. Підголівник: відсутній. Навантаження: 120 кг. Гарантія: 5 років.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
5,00 - 1 отзыв

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

Крісло LD SEATING ARCUS 240 BASIC VERSION - сучасне крісло, створене спільно з Мартіном Баллендатом для ергономічного та естетичного офісу

Чеський виробник LD SEATING презентував крісло Arcus на міжнародній виставці ергономічних меблів ORGATEC в 2022 році. Це сучасна модель з німецьким механізмом, бездоганною збіркою та всіма необхідними ергономічними регулюваннями. Крім того, крісло Arcus привертає увагу своїм дизайном, який вже отримав визнання та нагороду на REDDOT в 2023 році.

Більше про виробника LD SEATING та історію сімейного бізнесу можна прочитати в дописі нашого блогу.

 

Проте, крісло - це передусім питання комфорту. І найважливіше, чи зможе воно підлаштуватися під ваш стиль роботи та параметри. Запрошуємо для цього в виставковий зал - тестувати нові моделі особисто та порівнювати їх з іншими найкращими кріслами в світі.

Крісло Arcus, Orgatec 2022.

Характеристики та регулювання ергономічного крісла LD SEATING ARCUS

Крісло LD SEATING ARCUS 240 та ARCUS 241 відрізняються кольором посиленої нейлонової основи: чорний та світло-сірий, відповідно. 
В іншому ж, характеристики спільні:

  1. Сидіння крісла формоване та оббите тканиною, тоді як спинка - сітчаста (THEO NETS, OMEGA, або сітка RHYTHM). Кожен матеріал пройшов тестування на 100 000 циклів, тому з легкістю забезпечить вам запас міцності та стійкості до деформації на десятки років. 

  2. В основі крісла - німецький синхронний механізм руху SYAC (50-120 кг).
    Механізм облаштований регулюванням сили опору спинки (сили гойдання). Положення спинки фіксується у вихідному положенні та 3-х положеннях нахилу на вибір. Ми завжди нагадуємо, що важливо регулярно чергувати режим фіксації та режим руху під час роботи, щоб уникнути стресових наслідків довгого статичного сидіння, яке є джерелом всіх проблем зі спиною.

  3. Регулювання ергономічного крісла ARCUS:
    - висота крісла: 1190-1360 мм з підголівником;
    - глибина сидіння (слайдер);
    - висота підтримки попереку;
    - жорсткість гойдання під вагу.

  4. Регульовані аксесуари: підголівник (опція) та підлокітники.
  5. Чорні / сірі прорезинені колеса для твердої підлоги, 60 мм.

Гарантія на офісне крісло LD SEATING ARCUS в Україні

Гарантійне обслуговування триває протягом 5-ти років та охоплює повністю все крісло, кожен елемент, оббивку та механізм. Запас екплуатації розрахований на 10+ років в режимі щоденної роботи по 9 годин на день.

Де тестувати та купити ергономічне офісне крісло LD SEATING ARCUS з тканинним сидінням в Україні

Ми запрошуємо кожного, хто обирає крісло для себе, а також дизайнерів та архітекторів в київський шоурум KRESLALUX - найбільший виставковий зал якісних крісел в Україні. Тут ви зможете порівняти нові моделі з іншими кріслами, оцінити на власному досвіді, наскільки зручним є крісло для вас, забрати його на тест-драйв додому чи в офіс. А також ознайомитися з можливостями персоналізованого замовлення від виробника - варіантами комплектацій, кольорів оббивок тощо. 

*Крісла чеського бренду можна тестувати в Києві, а також низці інших міст, звертайтеся до менеджера за актуальними адресами наших партнерів в інших містах України, таких Харків, Львів, Тернопіль, Одеса тощо.

Тип крісла
Крісла офісні
Эргономічні крісла
Країна виробник
Чехія
Максимальне навантаження
120 кг
Матеріал спинки
Сітка
Матеріал сидіння
Тканина
Основа
Посилений пластик
Підголівник
Немає
Підлокітники
Регульовані
Механізм
Синхронний
Регулювання
Висота опори попереку
Висота сидіння
Глибина сидіння
Сила гойдання
Фіксація кута нахилу
Гарантія
5 років

Можливо вам також сподобається

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
0 из 1 люди нашли следующий отзыв полезным
Доставка: 0 1 2 3 4
Якість: 0 1 2 3 4

Придбала це крісло (Ld seating Arcus) за порадою менеджера магазину Петра С. і залишилась приємно вражена як якістю товару, так і якістю комунікації !
З мінусів: довелось його декілька тижнів зачекати на поставку (але це не проблема магазину). Саме крісло зроблене на совість, чудові матеріали, виглядає стильно (у мене чорний колір). Ну і зручне, звісно. Фіксація положення спинки лише в першій позиції, не нахилу.


Товар додано до списку бажань
Додано для порівняння