В кінці вересня 2023 року ми приїхали до чеського виробника ергономічних крісел та меблів LD Seating. І хочемо поділитися враженнями про те, що розповідає нам історія сімейного бренду та чому крісла LD Seating отримують нагороди RED DOT та інші визнання на професійному ринку.

І, звісно, поспішаємо з новинами:

– KRESLALUX - офіційний імпортер LD SEATING в Україні!
Тож вже з кінця жовтня нові ергономічні крісла можна буде тестувати в наших шоурумах!

   
Відвідваши виставковий зал - нас приємно вразила якість кожної моделі крісла LD Seating.

ЗЛАТА ПРАГА, ХОКЕЙ, ПИВО ТА ЯКІСНІ ЕРГОНОМІЧНІ КРІСЛА

Чехія оточена горами та наповнена дивовижною архітектурою, закохує на сторінках Мілана Кундери та відома винахідниками таких актуальних слів як «грип», «долар», «пістолет» та «робот». А ще особливою рисою цієї країни є те, що кожне чеське виробництво безпосередньо пов’язане з традиціями та залучене в життя регіону свого розташування.

Як ось виробник LD SEATING - є невід’ємною частиною Босковиці вже протягом двадцяти років.

Незмінним залишається й інше – якість.

А все тому, що інакше й бути не може, коли твій бренд відповідає репутацією не лише за себе, але й за середовище, яке для нього є важливим та рідним.

LD SEATING ВИРОБЛЯЄ 400 КРІСЕЛ В ДЕНЬ І ПРОДОВЖУЄ СІМЕЙНУ ТРАДИЦІЮ, ПРАЦЮЮЧИ З ПЕРЕДОВИМИ ДИЗАЙНЕРАМИ

 
«Я все ще насолоджуюся можливістю брати участь в процесі виробництва нашої продукції, як у початкових ескізах дизайнерів, так і в майстерні, коли я можу спостерігати поступову матеріалізацію оригінальної ідеї в руках наших людей»

– тут і надалі розповідає Їтка Гурабова, голова компанії LD Seating.

Починаючи з невеликої фабрики в Босковиці в 1993 році, виробник LD Seating перейшов до другого покоління сім'ї та виріс до рівня впізнаваності на кожній міжнародній виставці меблів. 30-річний досвід відображений в елементах крісел – від конструкцій корпусів до оббивки – проте зараз колекції реалізуються спільно зі світовими дизайнерами, такими як Андреас Кроб, Orlandini Design, Мартін Баллендат, Baldanzi & Novelli та Мартін Форе. Щодня компанія виробляє до 400 стільців для різного простору: офісу, коворкінгу, закладів освіти та медицини, готелю і приватних резиденцій.

Найцікавіші колекції чеського виробника офісних крісел LD Seating

В кожен продукт закладена ця співпраця виробника та дизайнера. Наприклад, на створення крісла FollowMe, LD Seating та Андреас Кроб, відомий також спільними продуктами з Okamura, Thonet та ін. витратили 4 роки. Зокрема для того, щоб модель ідеально підлаштовувалася під тіло користувача під час роботи.

На рівні з колекцією FollowMe, LD Seating також пишається іншими серіями офісних крісел, такими як крісло Arcus та Trivi, що вже стали лауреатами премії Red Dot.

Представлена в 2022 році на виставці Orgatec та створена дизайнером Мартіном Баллендатом чітка дуга крісла Arcus була задумана як основний елемент з першого ескізу. Вид збоку спинки утворює класичну вигнуту S-подібну форму з підкресленим лордозом та легкою підтримкою плечей. Ця S-лінія та дуга плавно поєднуються один з одним, створюючи жіночну мову дизайну.

Головною особливістю крісла LD Seating Arcus є виразна дуга, яка гармонійно вливається в функціонально сконструйований сітчастий каркас. Дуга надає спинці унікальний характер, а також працює як практична ручка.

Поряд з цими колекціями, ми також радимо звернути увагу дизайнерів на крісла:

  • LD SEATING LEAF - модельний ряд з величезним вибором якісних крісел для переговорів, конференц залів та відвідувачів офісу
  • LD SEATING STREAM - ергономічні крісла класичного стриманого дизайну з високою європейською спинкою з підголівником
  • LD SEATING MELODY - стилізовані крісла в кабінет, для дому та офісу
  • а також колекцію крісел для аудиторій LD SEATING CARE та низку інших моделей

ОСОБЛИВІСТЬ LD SEATING – ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ, ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО КОЖНОГО ПРОДУКТУ

«Ми знаходимося на місці колишньої цегельні, нашої родинної спадщини. Тут наша штаб-квартира, збірка та виробництво частини компонентів стільців та крісел, а також виставковий зал, де можна переглянути та протестувати весь асортимент продукції. Ви також можете відвідати інші наші виставкові зали в Празі, Братиславі та Фульді в Німеччині»

Компанія постійно розширює свою площу, зосереджуючи все більше виробничих процесів в одному місці. В Босковиці виготовляють сидіння та спинки, збирають механізми керування, шиють чохли та оббивають корпуси. Це місце, в якому продукт матеріалізується від ескізу до контролю якості готового крісла.

Швейно-оббивний цех – серце LD Seating

«Хоча автоматизація виробництва стала нормою в багатьох галузях промисловості, ми все ще віримо в незамінність людського фактору»

Попри акцент на мінімалізмі дизайну, пошиття та оббивка меблів вимагає незліченних мікроскопічних рухів та людського ока, котре буде впевненим, що все ідеально підійшло та склалося в кінцевий результат. Тому в LD Seating важливим етапом є дбайлива та акуратна ручної робота швачок і майстрів з оббивки.

Крісла на замовлення

Ви можете адаптувати всі продукти до конкретних потреб. Говоримо ми візуальний аспект (колір і матеріали оббивки) чи функціональність (підлокітники, підголівник, поперекова підтримка) -  перевагою роботи з брендом є величезна кількість варіантів на вибір. Зібрані таким чином крісла та дивани ідеально впишуться в загальну концепцію інтер’єру проектів і при цьому, ви отримаєте крісла, яких більше ніде не знайдете.

Утилізація відходів

Для нас важливо ефективно використовувати матеріали виробництва. Наші швачки шиють сумки та корпуси для ноутбуків із залишків тканин, які ми не використовуємо для оббивки. Ми утилізуємо відходи, які не мають іншого використання, екологічно чистим способом.

ДЕ ТЕСТУВАТИ ТА КУПИТИ КРІСЛА ЧЕСЬКОГО ВИРОБНИКА LD SEATING В УКРАЇНІ - ЗАПРОШУЄМО В ВИСТАВКОВИЙ ЗАЛ KRESLALUX

Станом на жовтень 2023 року – ми офіційний авторизований представник чеського бренду в Україні.

В київському шоурумі Kreslalux, а також низці партнерських магазинів в інших містах тепер можна ознайомитися та тестувати моделі ще одного професійного виробника ергономічних крісел, співпрацею з яким ми пишаємося. LD Seating – якісні європейські крісла, з надійними механізмами всередині та справді красивими дизайнерськими акцентами зовні. На сайті магазину вже доданий асортимент найбільш популярних моделей бренду і надалі вибір крісел буде лише збільшуватися.

Запрошуємо до знайомства з ними дизайнерів, архітекторів, а також кожного, хто тривалий час працює сидячи і шукає «своє» ідеальне крісло.