Крісло GROSPOL VALIO BS HD BLACK, ергономічне

14 000 грн.

Країна: Польща. Хрестовина: нейлон. Матеріал: спинка – сітка (Runner), сидіння – тканина. Клас: крісло оператора, ергономічне. Механізм: синхронний, SP3. Регулювання: висота крісла, фіксація нахилу в 4 положеннях, жорсткість гойдання, слайдер-механізм, висота поперекової підтримки. Підголівник: регульований. Підлокітники: регульовані. Навантаження: 120 кг. Гарантія: 3 роки.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
0 - 0 отзывы

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

Офісне крісло GROSPOL VALIO BS HD в чорному пластику - недороге ергономічне крісло з контролем постави

Офісне крісло модельного ряду VALIO, облаштоване синхронізованим механізмом, за допомогою якого спинка нахиляється одночасно з сидінням, котре рухається за траеторією колін. Крім того механізм дозволяє фіксувати кут нахилу в 4 вибраних положеннях, або працювати в режимі збалансованого під вагу гойдання. Завжди важливо пам'ятати про ці можливості руху, адже тільки так ви збережете спину від наслідків тривалого сидіння.

Інші можливості регулювання крісла GROSPOL VALIO

Крісло має регульовану глибину сидіння та висоту спинки, м’який підголівник з регулюванням висоти та кута нахилу та регульовані підлокітники 4D для регулювання висоти та відстані від сидіння.

Матеріали крісла

Valio WS відрізняється сітчастою спинкою, яка забезпечує достатню циркуляцію повітря і добре прилягає до спини, а також контролює поставу за рахунок регульовано поперекової підтримки.

BS у назві означає: B – чорна рама, S – м’яка спинка net Runner, HD – м’який иканинний підголівник. Крісло виставлене в шоурумі ергономічних крісел Kreslalux та чекає вашої примірки. Серед особливостей моделі також той факт, що з асортименту польського виробника Grocpol - це одне з найвищий крісел. 

Країна виробник
Польща
Максимальне навантаження
120 кг
Матеріал спинки
Сітка
Матеріал сидіння
Тканина
Основа
Посилений пластик
Колір
Чорний
Підголівник
Регульований
Підлокітники
Регульовані
Механізм
Синхронний
Регулювання
Висота опори попереку
Висота сидіння
Глибина сидіння
Сила гойдання
Фіксація кута нахилу
Гарантія
2 роки

Можливо вам також сподобається

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5
Товар додано до списку бажань
Додано для порівняння