Крісло GROSPOL MARTI BS HD BLACK, ергономічне

12 500 грн.

Країна: Польща. Хрестовина: нейлон. Матеріал: спинка – сітка (Runner), сидіння – тканина. Клас: крісло оператора, ергономічне. Механізм: синхронний, LP11 Plus. Регулювання: висота крісла, фіксація нахилу в 4 положеннях, жорсткість гойдання, слайдер-механізм, висота та глибина поперекової підтримки. Подоловник: регульований, 2D. Підлокітники: регульовані, 3D. Навантаження: 120 кг. Гарантія: 3 роки.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
0 - 0 отзывы

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

Крісло GROSPOL MARTI BS HD BLACK, ергономічне - з технологією Smart Move

Крісло Marti польського виробника Grospol пропонує весь необхідний діапазон ергономічних регулювань та якісний механізм за відносно невелику вартість. Це крісло ідеального балансу ціни та фунцкціоналу. Ключовим елементом і особливістю моделі є адаптивна до рухів сітчаста спинка, що здатна реагувати на зміни положення тіла і відхилятися не лише назад, але й в сторони. Крісло чудово підійде в якості крісла для роботи з комп'ютером, або крісла керівника в офіс. 

  • HD - в комплектації означає наявність підголівника
  • BS - чорний колір пластику

Особливості комп'ютерного ергономічного крісла Grospol Marti

  1. Крісло Marti обладнане синхронним механізмом гойдання та руху LP11 PLUS. Рух спинки крісла синхронізований з сидінням, котре за невеликою траекторією підіймається також при зміні положення - стопи при цьому залишаються на підлозі. Однією з важливих функцій механізму є також можливість підлаштуватися під вагу користувача з допомогою важеля справа (регулювання жорсткості пружини), щоб забезпечити впевнений ергоночіний баланс під час гойдання. Ми радимо якомога частіше використовувати функцію руху, а також змінювати положення спинки, котра фіксується в різних кутах нахилу. 



  2. В кріслі регулюється висота посадки, з допомогою газ-ліфта, а також глибина сидіння в діапазоні 5 см - за рахунок слайдер-механізму, що є зручним для використання моделі користувачами різного зросту. 



  3. Сітчаста ергономічна спинка крісла створена, щоб сприяти активній роботі сидячи і обладнана технологією Smart Move.



  4. Підтримка попереку регулюється за глибиною та висотою.



  5. Підголівник ергономічного крісла підлаштовується в двох площинах - за висотою та нахилом, для використання під час роботи або відпочинку. А підлокітники регулюються в трьох площинах для правильної підтримки рук під час роботи з комп'ютером - вверх-вниз (75мм), вперед-назад (40мм) та за кутом оберту на 15 градусів.

       

Матеріали та можливості комплектації ергономічного крісла Grospol Marti

Спинка крісла оббита сіткою Runner. Сидіння сформоване пінопластом та оббите тканиною - виробник пропонує широкий вибір кольорів та матеріалів якісних тканин, що пройшли тестування на 100 тисяч циклів. Корпус крісла та хрестовина виконані з посиленого пластику, проте опціонально також можна замовити алюмінієву поліровану хрестовину. Колеса пом'якшені уретаном для твердої підлоги. 

Розміри комп'ютерного крісла Grospol Marti BS HD BLACK чорного кольору

Сидіння: 480 (ширина) x 450-500 (глибина).

Де тестувати та купити якісні офісні крісла GROSPOL та модель MARTI BS HD зокрема

Ми запрошуємо кожного, хто обирає крісло для тривалої роботи сидячи в шоурум ергономічних крісел Kreslalux в Києві та партнерські шоуруми в інших містах. Тому що тестування - це єдиний спосіб зрозуміти, наскільки крісло буде для вас зручним. В виставковому залі можна приміряти крісло Grospol Marti, попрацювати в ньому на місці, або навіть забрати на тест-драйв додому, порівняти модель з іншими кріслами польського виробника та загалом іншими брендами на ринку крісел. На виставці вже зібрано понад 100 ергономічних крісел для комп'ютерної роботи. Для корпоративного замовлення, обговорення вартості, термінів та комплектацій - звертість, ббудь ласка, до менеджера в зручному вам режимі. 

Країна виробник
Польща
Максимальне навантаження
120 кг
Матеріал спинки
Сітка
Матеріал сидіння
Тканина
Основа
Посилений пластик
Колір
Чорний
Підголівник
Регульований
Підлокітники
Регульовані
Механізм
Синхронний
Регулювання
Висота опори попереку
Висота сидіння
Глибина сидіння
Сила гойдання
Фіксація кута нахилу
Гарантія
2 роки

Можливо вам також сподобається

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5
Товар додано до списку бажань
Додано для порівняння