Крісло ERGOHUMAN PROJECT 2 GREY, ергономічне

20 000 грн.

Країна: Шотландія. Основа: алюміній. Сітка: T-168 (нейлон, 100 тис. Циклів). Клас: hi end, А +. Механізм: самобалансуючий, Single Level Control Mechanism. Регулювання: висота; глибина сидіння; висота спинки, фіксація нахилу (х5). Підлокітники: регульовані. Підголівник: 2D. Навантаження: 120 кг. Гарантія: 3 роки.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
0 - 0 отзывы

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

Офісне ергономічне крісло Ergohuman 2 Project 2022 - для роботи з комп'ютером

В 2022 році виробник Comfort Workspace оновив всю лінію ергономічних крісел Ergohuman та зняв з виробництва попередні версії крісел. Нові моделі Ergohuman Project 2, Ergohuman 2 Elite, Ergohuman 2 Luxury поєднує кілька особливостей:

  • нова сітка Т-168 - сучасний матеріал оббивки відмінно розподіляє вагу користувача за рахунок декількох зон натягу переплетень (8-10 зон, в залежності від моделі), сітка повітряна та міцна (100 тис циклів), а також максимально проста у догляді, якщо ви купуєте крісла для співробітників в офіс чи додому
  • ергономічна конструкція з підтримкою попереку, оновленою спинкою, що регулюється по висоті і стала ширшою, новим підголівником
  • контроль постави та правильна ергономічна посадка з регульованим по глибині сітчастим сидінням

 

Яке б крісло із серії Ergohuman ви не обрали – ви будете забезпечені правильною роботою сидячи, безпечною для спини на десятки років. Що вирізняє модель Project?

Особливості офісного крісла ERGOHUMAN PROJECT

Крісло версії Project не має регулювання пружини гойдання. В ньому немає важеля, який контролює силу нахилу спинки залежно від ваги. Натомість є механізм, що самобалансується під вагу. З одного боку, це полегшує процес налаштування крісла під свої параметри. З іншого боку, його обов'язково потрібно приміряти у виставковій залі, якщо ви купуєте крісло для себе. Приблизно механізм підлаштовується під діапазон ваги 50-100 кг (максимально допустиме навантаження 120 кг). Якщо ви купуєте крісло для співробітників в офіс – цього середнього діапазону цілком достатньо у більшості випадків. Для користувачів інших параметрів можна підібрати іншу версію моделі.

Загалом в моделі регулюється:

  • висота посадки
  • висота спинки
  • натяг попереку
  • висота та нахил підголівника
  • підлокітники
  • глибина сидіння
  • кут нахилу спинки (фіксується у кількох положеннях)

Крісло Ergohuman Project - одне з найкращих крісел для співробітників в офіс

Модель забезпечує якісну, безпечну та ефективну роботу сидячи. Це дуже важливо для результатів цієї роботи та здоров'я тих, хто постійно сидить за комп'ютером. Крісло підлаштовується під зріст 160-190 см, тому є універсальним вибором. А найголовніше – його не потрібно буде міняти через три роки, адже ергономічні крісла не ламаються. Матеріал оббивки взагалі розрахований на 10-річну експлуатацію, алюмінієва база вічна. Ви вирішуєте питання робочих місць один раз і дуже надовго.

Де купити та тестувати модель Ergohuman 2 

В київському шоурумі Kreslalux, а також у партнерських виставкових залах в Одесі, Львові, Харкові та інших містах (уточнюйте найближчих шоурум у менеджера) - можна приміряти та порівняти модель сітчастих ергономічних крісел Ergohuman. Їх можна тестувати на місці або забрати крісло на тест-драйв додому чи офіс. Крісла потрібно і важливо обирати наживо – адже тільки так ви зможете вирішити, наскільки комфортна посадка особисто для вашої спини.

Країна виробник
Шотландія
Максимальне навантаження
120 кг
Матеріал спинки
Сітка
Матеріал сидіння
Сітка
Основа
Алюміній полірований
Колір
Сірий
Підголівник
Регульований
Підлокітники
Регульовані
Механізм
Single Level Control™ (Comfort.global)
Регулювання
Висота опори попереку
Висота сидіння
Висота спинки
Глибина сидіння
Глибина спинки
Жорсткість підтримки попереку
Фіксація кута нахилу
Гарантія
3 роки

Можливо вам також сподобається

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5
Товар додано до списку бажань
Додано для порівняння