Крісло KRESLALUX SWIFT GHW LIGHT GREY ALU, офісне, ергономічне

10 000 грн.

Країна: Китай. Основа: полірований алюміній. Оббивка: спинка – сітка, сидіння – тканина. Механізм: синхронний. Регулювання: фіксація гойдання в 4 позиціях, глибина сидіння, висота посадки, висота поперекової підтримки. Підголівник: регульований. Підлокітники: 4D. Гарантія: 2 роки.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
5,00 - 1 отзыв

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв
Тип крісла
Бюджетні крісла
Крісла оператора (для персоналу)
Крісла офісні
Сітчасті крісла
Эргономічні крісла
Країна виробник
Китай
Максимальне навантаження
120 кг
Матеріал спинки
Сітка
Матеріал сидіння
Тканина
Основа
Алюміній полірований
Колір
Білий
Сірий
Підголівник
Регульований
Підлокітники
Регульовані
Механізм
Синхронний
Регулювання
Висота опори попереку
Висота сидіння
Глибина сидіння
Фіксація кута нахилу
Гарантія
2 роки

Можливо вам також сподобається

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
9 из 10 люди нашли следующий отзыв полезным
Доставка: 0 1 2 3 4
Качество: 0 1 2 3 4

Завітав в магазин 17.08. Мета візиту була придбати крісло в на орендовану квартиру, для роботи віддалено. Мій бюджет для цієї цілі як раз був 10000 грн. Хотілось щось придбати якісне та насамперед зручне. Оскільки мені за ним сидіти до 8 годин 5 днів на тиждень як мінімум.

Мені пощастило отримати консультацію від самого власника бізнесу, оскільки прийшов за годину до закриття магазину та більшість співробітників вже пішли з роботи.

Отримав дуже багато цікавої інфо та класну консультацію. Хоча моя ціль була придбати геймерьске крісло, так як вважав, що за таким можна довго сидіти. Але моя думка суттєво змінилась після розмови з власником.

Асортимент магазину дійсно вражає, таких крісел ви не побачите в інших популярних масових магазинах, оскільки тут є багато різних моделей та країн-виробників. Я вже точно знаю, куди я піду за наступним кріслом)

Під мій бюджет та мій зріст під 190 см підходило тільки 2 варіанти. Крісло німецького виробника та цього, який зроблений в Китаї. Китаєть переміг за рахунок ширшої спинки та наявності пряничної підтримки)

Про саме крісло.

Саме по собі крісло - бомба! Наживо воно виглядає набагато краще ніж на фото, є різні варіанти кольорів, але цей на мою думку самий найкращий. Виглядає дорого)
Прибув в коробці в розібраному стані, інструкція є, швидко збирається, нічого змазувати не потрібно, ніде не скрипить. Мені його привезли на наступний день, доставка безкоштовна, за що магазину дякую.

Плюси:

- Пластик не пахне, на вигляд дуже міцний та якісний, явно не вторсировина.
- Зручні 4-Д підлокітники які вважай що не люфтят. Сидів за дорогими геймерьскими кріслами з такими же підлокітниками. Так що є з чим порівнювати. Верхівки підлокітників м’якенькі.
- Є підтримка поясниці яку можна регулювати по висоті, сидіння яке також регулюється назад-вперед. Механізм гойдалки з «антишоковим ефектом», можна зафіксувати кут нахилу або просто гойдалку відключити.
- Сидіння широке та зручне. Матеріал поверхні – доволі зносостійкий текстиль, за весь час користування досі як новий.

Мінуси:
- За весь час користування ще не вивив, сподіваюсь, що їх і не буде.


Товар додано до списку бажань
Додано для порівняння