В січні 2023 року ми привеземо в виставковий зал Крісла Люкс ергономічні крісла DUOREST для дорослих, а також серію дитячих крісел Milky. Ви впізнаєте їх за характерною спинкою, складеною з двох частин. Проте познайомившись з історією виробника, ми повинні вас запевнити – це крісло комплексної дії, з чудовим механізмом і власною концепцією сидіння. Відчуття спини в них настільки цікаво порівнювати з іншими моделями, що запрошуємо вас тестувати наперед, навіть, якщо ви вже купили хороше крісло.

А доки розповідаємо, що цікавого пропонує бренд і якої концепціїї сидіння дотримується.

Виробник DUOREST – культові корейські ергономічні крісла з німецькою технологією

Компанію створили в 1987 році.  В 1989 році німецький професор фізики Доктор Матіас Брюніг здійснив революцію в тому, як ми сидимо. Саме його технологією облаштоване кожне крісло Duorest. В 2000 році крісла отримали міжнародний сертифікат ISO9001 / 14001 Certification (KSA). Зараз компанія має близько 150 дилерів у світі, серед яких і ми – вперше в Україні.


Кожне крісло Duorest захищене світовими патентами, регулярно отримує нагороди на міжнародних виставках та конкурсах і гарантує вам десятки років експлуатації, а також комфортну та здорову роботу сидячи.

 В ЧОМУ ПОЛЯГАЄ ТЕОРІЯ АКТИВНОГО СИДІННЯ DUOREST 

Ми сидимо більшу частину життя. В блозі Крісла Люкс ми разом з лікарями вже розглядали як це впливає на наше здоров’я – спини та органів малого тазу. Нагадаємо лише, що тільки рухаючись, позбавляючи себе від звички завмерти в статиці на декілька годин, ми уникаємо жахливих наслідків сидіння для здоров'я. А ще допомагаємо собі якісніше мислити, швидше згадувати та працювати з інформацією. Для цього кожен виробник професійних крісел створює власні механізми та концепції, що дозволяють працювати безпечно, комфортно та ефективно - одним словом, ергономічно. Далі ми зібрали три найважливіші тези, котрі виробник Duorest закладає в свою продукцію.

  1. БУДЬ-ЯКИЙ РУХ В КРІСЛІ – ГОДУЄ НАШ МОЗОК І ДОЗВОЛЯЄ КРАЩЕ ПРАЦЮВАТИ !!

    Коли ми сидимо, напружується мінімальна кількість м’язів. Серцево судинна система відпочиває, бо їй не потрібно качати кров з такою інтенсивністю, як це відбувається під час руху. А якщо відбувається будь-який рух, навіть під час сидіння, серцево-судинна система - активізується. Відбувається пришвидшення кровообігу до тих груп м’язів, які власне працюють. І, відповідно, до нашого головного мозку. Головний мозок та всі його процеси стають активніше. А наша робота - якісніше.



  2. МАСАЖНИЙ ЕФЕКТ РОЗДВОЄНОЇ СПИНКИ КРІСЕЛ DUOREST ЗМЕНШУЄ ВТОМУ

    Подвійні патентовані спинки DUOREST® міцно підтримують спину, зменшуючи тиск на хребет в порівнянні з простими спинками звичайних стільців і дешевих крісел.  Дві частини розподіляють тиск ліворуч і праворуч м’язів спини, завдяки чому система DUOREST® split-back створює масажний ефект на всю мускулатуру спини. Завдяки цьому, ви менше втомлюєтеся від сидіння. Досвід на ергономічному кріслі DUOREST® еквівалентний міорелаксаційній терапії. Щоб зрозуміти переваги та вплив цього масажу, важливо враховувати фізіологічну будову вашого тіла та консультуватися з лікарем, в разі діагностованих проблем зі спиною. А щоб спробувати, чи комфортно сидіти в кріслах DUOREST – потрібно приїхати в наш шоурум.



  3. ОРТОПЕДИЧНИЙ ЕФЕКТ СПИНКИ ТА ЇЇ ДИНАМІКА – ВАЖЛИВІ ЩОБ УНИКНУТИ СТАТИЧНОГО СТРЕСУ

    Система розділеної спинки облаштована 3-D рухомою з’єднувальною гумою. Завдяки цьому, подвійна спинка може повертатися в напрямку ваших природніх рухів під час сидіння. Сама конструкція побудована так, щоб трішки підняти талію за принципом корсету. Все це дає важливий результат – зменшення тиску на поперекові хребці на 30-50% згідно досліджень. Проте, незважаючи на динаміку та адаптивність спинки, ви маєте стабільну опору, чітко відчуваєте положення тіла в просторі та контроль постави.

Зверніть увагу: попри всі патенти виробника, попри ортопедичний ефект спинки, якщо у вас є діагностовані проблеми зі спиною - крісло варто обирати, спираючись на рекомендації лікаря. 

ЯКІ КРІСЛА DUOREST ВАС ЧЕКАЮТЬ В ШОУРУМІ МАГАЗИНУ КРІСЛА ЛЮКС І В ЧОМУ ЇХ ОСОБЛИВІСТЬ

Особливості крісел Duorest

  • Всі ергономічні крісла Duorest використовують однакові концепції. Стандартні функції включають розсувну глибину сидіння, відкидну спинку з можливістю фіксації нахилу та регульовані підлокітники.
  • Всі крісла Duorest сприяють динамічному сидінню.
  • Спинка ділиться на дві половини. Кожна половина має відступ, призначений для заповнення нижньої частини спини. Усі моделі дозволяють регулювати висоту спинки, щоб ідеально відповідати вашій фігурі. Деякі також додають можливість регулювання глибини.

Перелік моделей в шоурумі

На початку року серед асортименту виробника будуть доступні такі моделі (зліва на право): Duorest Alpha, Duorest Gold, Duorest D2 та дитячі ортопедичні крісла на виріст Duorest Milky. Посилання на моделі залишаємо під статтею.

   

ДЕ КУПИТИ ТА ТЕСТУВАТИ ОРТОПЕДИЧНІ КРІСЛА DUOREST В УКРАЇНІ 

Ми не втомлюємося наголошувати, що будь-яке крісло, в котрому людина сидітиме щодня - варте особистої примірки. Тільки так ви зорієнтуєтеся, наскільки комфортно вашій спині, шиї, наскільки зручна посадка в ногах тощо. Ергономічні крісла Duorest - не виключення. Вони будуть доступні для примірки в виставковому залі Крісла Люкс в Києві за адресою вул. Гната Юри 7, а також декількох інших містах. Будь-ласка, телефонуйте або пишіть нам, щоб уточнити найближчу до вас адресу та актуальний графік роботи.