Раніше ми готували для вас переліки найкращих ергономічних крісел світу, недорогих крісел оператора, крісел для високих людей, підлітків тощо. Проте низка класичних інтер’єрів кабінетів директора вимагають крісло відповідного дизайну.

Тут ми зібрали виключно шкіряні моделі крісла для керівника, котрі є в виставковому залі та на складі в 2023 році. Кожне з них – якісне крісло преміум класу в натуральній шкірі.

Чим відрізняється крісло керівника і на що звертати увагу при виборі?

Крісло керівника, або ж executive chair зазвичай характеризується високою спинкою та дорожчими матеріалами, порівняно з кріслами для персоналу (операторськими чи так званими task chair). Наприклад, алюмінієвою хрестовиною та корпусом замість нейлонової (пластикової), вищим підголівником, шкіряною оббивкою. Вони можуть бути ергономічними, з акцентом на якісний механізм, або дизайнерськими, де основу ціноутворення складає саме зовнішній вигляд. Від цього залежить рекомендований час щоденного використання.

На що звертати увагу при виборі крісла керівника

  1. В кріслах без правильного механізму нахилу та гойдання складно працювати довше 4 годин в день, тому рекомендуємо звертати на нього увагу, якщо шкіряне крісло керівника вам потрібне саме для тривалої роботи.
  2. Крісло керівника – це також елемент статусу, тому воно не повинно створювати шум, скрипіти тощо. Для цього варто бути уважними до характеристик: максимально рекомендованої ваги (тут варто купувати з запасом на мінімум 10 кг), циклів життя матеріалів оббивки (звертайте увагу чи сертифікована вона), терміну гарантійного обслуговування (найкраще обирати ті, де гарантія розповсюджується на всі елементи включно, а не кожен окремо).
  3. Розмір крісла та регулювання – якщо ви обираєте крісло директора для іншої людини, врахуйте параметри зросту та можливість крісла підлаштуватися під нього. Якщо ж ви купуєте крісло керівника для себе – спробуйте знайти час та приміряти варіанти особисто.

ТОП-10 ШКІРЯНИХ КРІСЕЛ – НАЙКРАЩІ КРІСЛА КЕРІВНИКА ПРЕМІУМ КЛАСУ

Нижче в запропонованих товарах представлене кожне з крісел, а також моделі підтримуються в наявності в шоурумі Kreslalux та деяких партнерських шоурумах. Даний перелік є лише прикладом, наскільки різними можуть бути крісла директора - насправді ж асортименті нашого магазину їх налічується значно більше і кожне варте уваги.

1. Крісло SITLAND OF COURSE
– італійське крісло керівника класичного стилю

Крісло OF Course – колекція італійської фабрики Sitland, що включає крісло керівника з високою спинкою, крісла з нижчою спинкою, а також крісла для відвідувачів.

  • Дизайн: Dorigo Design + Sitland, 2006 рік.
  • Матеріали: алюміній, натуральна шкіра, прошита вручну, формоване м'ягке сидіння.
  • Механізм: синхронний, з максимальним навантаженням 120 кг, регулюванням сили гойдання та фіксацією спинки в різних положеннях нахилу.
  • Гарантія: 5 років. 

2. OKAMURA LEGENDER
– японське крісло президент класу

Крісло Okamura Legender поєднує бездоганний дизайн, чудову підтримку постави та передові технології - модель облаштована клавішами Smart Operation, що знаходяться під підлокітниками. Це крісло з запасом експлуатації на декілька десятків років. 

  • Дизайн: Okamura Corporation.
  • Матеріали: алюміній, натуральна шкіра.
  • Механізм: Okamura, синхронний, з навантаженням 120 кг, регулюванням сили гойдання та фіксацією спинки в різних положеннях нахилу, регулюванням глибини сидіння та висоти підголівника.
  • Гарантія: 5 років. 

3. Крісло HUMANSCALE FREEDOM 
– ергономічне крісло для керівника в натуральній шкірі

Крісло Freedom американського виробника Humascale облаштоване унікальним патентованим механізмом, що підлаштовується під вагу, зріст та природні рухи користувача під час роботи сидячи. В ньому немає фіксації спинки, проте завдяки цій адаптації - крісло не рухається, коли не рухаєтеся ви, або ж, навпаки, погойдується в балансі, якщо ви нахиляєтеся назад. 

  • Дизайн: Niels Diffrient.
  • Матеріали: алюміній, натуральна шкіра.
  • Механізм: автоматичний, синхронний, з навантаженням 44-140 кг, з регулюванням висоти, глибини сидіння, а також висоти підголівника та підлокітників.
  • Гарантія: 5 років. 

4. Крісло KRESLALUX FK005
- доступне шкіряне крісло керівника 

Крісло FK005 - якісне та недороге крісло керівника, в порівнянні з моделями іменних брендів. Крісло класичне та сучасне водночас, облаштоване синхронним механізмом, що забезпечує рух, оббите натуральною шкірою та доступне в трьох кольорах. Під замовлення можуть також бути створені версії для відвідувачівта гостей.

  • Матеріали: алюміній, натуральна шкіра, дизайнерський акцент з натурального дерева.
  • Механізм: синхронний, з навантаженням 120 кг, з регулюванням висоти, сили гойданнята фіксацією спинки в 4 положеннях.
  • Гарантія: 3 роки. 

5. Крісло ROVER TM KRESLALUX

Також радимо звернути увагу на шкіряні новинки асортименту нашого імпорту. Наприклад, крісло керівника ROVER TM Kreslalux та інші моделі - перевагою їх є відмінна якість. Крісла виставлені в шоурумі і  приємно здивують вас прайсом в своїй категорії.

  • Матеріали: алюміній, шкіра,  дерево в підлокітниках.
  • Гарантія: 3 роки.
  • Механізм: синхронний.

6. SITIA HAVANA
-  дизайнерське шкіряне крісло керівника

Це крісло керівника італійської фабрики Sitia неперевершено красиве та впізнаване. Модель доступна в різних комплектаціях під замовлення - для керівника, відвідувачів, крісла для очікування тощо. Особливістю її є саме дизайн відомого майстра Pergentino Battocchio. З точки зору ергономіки - Havana облаштована синхронним механізмом і досить жорстка в посадці. Радимо тестувати до покупки, якщо ви плануєте сидіти тривалий час щодня.

  • Матеріали: алюміній, італійська шкіра.
  • Дизайн: Pergentino Battocchio for Sitia.
  • Механізм: синхронний з регулюванням висоти посадки, фіксацією спинки та налаштуванням сили гойдання.
  • Гарантія: 5 років.

7. Крісло NUVEM COMFORT
- посилене крісло керівника з механізмом реклайнер

Крісло Nuvem витримує навантаження 165 кг. Також його особливістю є правильна спинка з підтримкою постави і механізм-реклайнер, котрий може бути або зафіксованимм в рівному положенні, або нахилятися до вручну заданого інтервалу. В комплектаціях моделі також є лайндж-версії крісла керівника, без коліс, а ще різноманітні аксесуари та підставки. 

Крісло Nuvem Lounge - одне з найбільш популярних крісел, що купують в якості подарунку директору.

  • Дизайн: Comfort WorkspaceTM
  • Матеріали: литий алюміній, натуральна шкіра
  • Навантаження: 165кг.
  • Гарантія: 5 років
  • Механізм: реклайнер, що доповнений регульованим підголівником і підтримкою попереку, також регулюється висота посадки.

8. Крісло керівника SOKOA K01
- французське офісне крісло директора

Крісло Sokoa K01 - чудово підлаштовується завдяки універсальному класичному дизайну в будь-який інтер'єр. Це крісло керівника з ергономічними регулюваннями - такими як висота підголівника, висота підтримки попереку, глибина сидіння. Модель також доступна в інших комплектаціях, залежно від типу офісного приміщення.

  • Дизайн: Jean-Louis Iratzoki
  • Матеріали: алюміній, натуральна шкіра
  • Механізм: синхронний, з регульованими аксесуарами та глибиною сидіння, а також підтримкою попереку, максимальне навантаження 120 кг
  • Гарантія: 5 років

9. Крісло керівника PROFIM ACTION
- високе крісло директора

Виробник Profim пропонує безліч якісних крісел керівника, котрі можна придбати як в натуральній шкірі, так і в інших варіантах оббивки. Серед останніх новинок - крісло Action. В 2023 році ми вперше виставили його в шоурумі і одразу помітили, наскільки високою є модель з регульованим підголівником. Це доволі рідкісна характеристика для крісел. Модель неодноразово була обрана користувачами зі зростом вище 195 см. В іншому ж, крісло керівника є повністю ергономічним, з відчутним контролем постави, зокрема в попереку та надзвичайно якісним патентованим механізмом виробника.

  • Матеріали: алюміній, шкіра / сітка / тканина
  • Механізм: синхронний, з фіксацією в 6-ти положеннях, слайдерм сидіння, регулюванням висоти підтримки попереку та жорсткості гойдання
  • Навантаження: 150 кг (затверджено GS certificatе)
  • Гарантія: 5 років

10.  Крісло HAG CAPISCO в коплектації з натуральної шкіри
- крісло керівника для активної роботи сидячи

Крісло HAG Capisco - норвежське крісло для активного сидіння, котре повністю розкрите в плечах і створене саме для того, щоб якомога частіше змінювати положення під час роботи сидячи понад 8 годин щодня. Це ергономічне крісло для керівника зустрічається в сучасних офісах, зокрема ІТ-компаніях світового рівня. Модель доступна в варіантах з підголівником та без, а також розрахована для роботи в тому числі напів-стоячи. 

  • Дизайн: Пітер Опсвік - культове скандинавське крісло
  • Матеріали: аллюміній, шкіра, всі деталі підлягають переробці та заміні
  • Навантаження: 120 кг
  • Механізм: патентований HAG, з функцією гойдання та фіксацією спинки, слайдером сидіння, висотою посадки, висотою спинки та регульованим підголівником

Також одними з найбільш популярних моделей в якості крісла директора залишаються крісла Okamura Contessa II та Ergohuman Luxury 2 - більше про них можна дізнатися в статті про найкращі ергономічні крісла світу.

Де купити найкращі крісла керівника в натуральній шкірі в Україні

Ми імпортуємо крісла керівника з Японії, Китаю, Італії, Норвегії, Польщі, Франції та інших країн. І докладаємо всіх зусиль, щоб підтримувати їх наявність в виставковому залі Kreslalux в Києві, а також партнерських шоурумах в Україні. Тому запрошуємо вас безпосередньо знайомитися з моделями в реальному часі. Адже управлінці також працюють сидячи, а отже окрім естетичного та вражаючого вигляду крісла, потребують комфорту та підтримки під час роботи.

Запити змінилися і крісла для керівників вже перестали бути масивними та незручними. Вони різні і здатні вас здивувати. З радістю чекаємо вас в виставкому залі, щоб познайомити з ергономічними новинками!