Крісло Okamura Contessa II знову на нашому шоурумі. Відтепер в Києві та не тільки є можливість порівняти крісло з першою версією, забрати на тест-драйв та купити. Звертайте увагу на серійний номер крісла – він необхідний для того, щоб перевірити історію товару. Як імпортери, ми гарантуємо сервіс та оригінальність товару. Але якщо Ви звертаєтесь до постачальника, якого немає на офіціальному сайті Okamura – є можливість залишитися без гарантії. Щоб отримати лист із нашими партнерами в Харкові, Львові, Дніпрі, Полтаві, Одесі та ін. містах України – зв'яжіться з нами зручним для Вас способом.

 

Джерело фото: brand promo materials from okamura.com, okamura-salotto.com.hk

КРІСЛО OKAMURA CONTESSA SECONDA.
В ЧОМУ РІЗНИЦЯ МІЖ ДРУГОЮ ТА ПЕРШОЮ
OKAMURA CONTESSA

 

Починаючи з 2002-го року, модель Contessa задала новий тон у виконанні топових крісел. Плавна пружина з міцним спротивом, сітчасті обійми спинки та бездоганний дизайн студії Giugiaro. Вона зібрала нагороди на design awards та показала, що ергономічному кріслу необов'язково виглядити грубо. Його регулювання можна сховати під підлокітниками, а корпус – полегшити тонкими лініями.

Через 15 років ми побачили її перевтілення в Contessa Seconda.
Що ми знаємо про другу модель?

Contessa II пройшла сертифікацію на якість Європейського стандарту та американського стандарту BIFMA (з робочим навантаженням до 135 кг). Крісло в перший ж рік отримало нагороди на Reddot award 2017 та German Design Award Special 2018.

 

Джерело фото: brand promo materials from okamura.com

Офіційні відмінності другої моделі

Нові підлокітники з регулюванням в чотирьох вимірах (4D) – ключове доповнення функціональної частини. Крім того, з’явилися розширені варіанти оббивки спинки та сидіння (13 нових кольорів) та кольори корпусу. А також, змінені кріплення підголівника на більш стабільні та зменшена кількість алюмінія в конструкції , що придає ще більше легкості моделі.

В цілому, зміни обіцяють більш приємний досвід експлуатації без втрати фірмового дизайну та Smart Operation технологій.

Наші враження з шоуруму
Вадим і Петро (керівники) відмитили наступне:

  • «Спинка крісла здається м'якішою, відтепер вона схожа на модель Sylphy, більш помітна бокова підтримка і сітка ніби тебе «обіймає» - це означає, що необхідності встановлювати додаткову поперекову підтримку немає»;
  • «Підлокітники переміщуються жорсткіше и менш люфтять, з підголівниками теж саме».

Іванка (менеджер):

  • «Спинка схожа навіть на Leopard, настільки обіймає»;
  • «Відтепер я можу приємно гойдатися на першому режимі опору, оскільки пружина стала більш легкою. Раніше моєї ваги не вистачало, щоб комфортно нахиляти крісло. Думаю, відтепер модель більш адаптована для дівчат».

В іншому все залишилось, як раніше: в кріслі регулюється висота сидіння, глибина сидіння та глибина спинки. Сидіння добре амортизує вагу, за рахунок різних ступенів плетіння сітки. Можна обрати сидіння з тканини, замовити в польорованому або матовому корпусі та обрати один із двух видів підголівників.

Розміри крісла практично не змінилися і модель все також підходить для людей, зріст яких не перевищує 185 см. Хоча, іноді усе залежить від пропорції довжини ніг та тулуба – тому примірка обов'язкова.

Гарантія на крісло – 5 років. Але, прослужить воно в 3 рази довше.

 

Джерело фото: brand promo materials from okamura-salotto.com.hk

 

РЕЗЮМЕ: ЧИМ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ OKAMURA CONTESSA SECONDA

  • Розширений функціонал підлокітників: відтепер вони 4D
  • Пружина легше в першому ступені опору
  • Нові зручні кріплення підголівників
  • Більш м’яка, «обіймаюча» спинка
  • Новий та широкий вибір кольорів оббивки
  • Менш виражені люфти в конструкції  

РІЗНИЦЯ В ЦІНІ МІЖ ПЕРШОЮ ТА ДРУГОЮ МОДЕЛЛЮ

Роздрібна ціна на крісло Contessa Seconda починається від 1000 євро за комплектацію без підголівника та окремої поперекової підтримки. Роздрібна торгівля на першу модель крісла Contessa – зараз акціонна та складає 1000 доларів за комплектацію, включно із регулюванням поперекової підтримки. Також діє додаткові знижка на виставкові моделі із залу.

ЧИ ЗНІМУТЬ ПЕРШЕ КРІСЛО OKAMURA CONTESSA З ВИРОБНИЦТВА?

Так. Його зняли з виробництва в 2019 році. Але виробник обов'язався підтримувати наявність комплектуючих крісла протягом наступних 10 років. За нашими спостереженнями, перших версій крісел не залишиться в наявності на складах вже навесні 2021 року. Тому зараз вдалий час для того, щоб купити флагман якісного японського крісла трохи дешевше від рекомендованої виробником ціни.

ДЕ ПРИМІРИТИ КРІСЛО OKAMURA CONTESSA SECONDA В КИЄВІ ТА ІН. МІСТАХ

   

Okamura Contessa II в Києвському шоурумі Крісла Люкс


 

Так. В Києві ми відкрили найбільшу виставкову залу ергономічних крісел для керівників та персоналу. Саме тут ви знайдете всі японські моделі Okamura, які ми замовляємо. Також, в нас є партнери в Одесі, Дніпрі, Харкові, Львові, Полтаві і з'являтимуться в інших містах. Звертайтеся до менеджера, ми підкажемо як і де тестувати крісла в найближчому до вас магазині.


Ми поспішаємо нагадати, що теорія та відгуки – це корисно, але всі уяви про комфорт руйнуються, як тільки Ви сідаєте у крісло. Приїжджайте на примірку, яке б крісло Ви не шукали та скільки добрих відгуків про нього не чули. 
 

Які ще крісла Okamura ми привезли цього року?

  • ·       модель Okamura CP – акційна ціна
  • ·       крісло керівника Duke та крісло президент-класу Legender із преміум шкіри
  • ·       крісла оператору Sylphy із тканини та сітки

Чекаємо на Вас у виставковій залі!