Премія Red Dot Design Award - це своєрідний оскар в сфері промислового, комунікаційного та концептуального дизайну, що існує з 1955 року. Нагороду за промисловий дизайн можна отримати за різноманітні продукти, в тому числі, для офісного робочого простору: інструменти освітлення, розумні покриття підлоги, гаджети, меблі та модульні системи сидіння. Останні нам особливо цікаві, адже як імпортер ми постійно працюємо з провідними виробниками, які є номінантами і переможцями в цій сфері. Наприклад, польським брендом PROFIM (холдинг FLOKK), що в 2023 році презентував колекцію REVO.

Колекція сидінь неймовірно красива, довговічна та функціональна. Доступна під замовлення для проектів в Україні – за деталями звертайтеся до менеджера.

 

МЕБЛІ ДЛЯ СИДІННЯ ВИРОБНИКА PROFIM – МОДУЛЬНА КОЛЕКЦІЯ REVO

У відповідь на зміну методів роботи та необхідність заходів щодо захисту клімату, модульна меблева система Revo встановлює нові стандарти довговічності та універсальності. Стандартна для такого типу сидіння, конструкція з фанери була замінена REPP (переробленим спіненим поліпропіленом), що максимально збільшило можливість повторного використання матеріалів, з яких виготовлені меблі.

В колекцію Revo входять дивани зі спинкою та без неї, стінки та пуфи м'яких, органічних форм. Ця проста естетична ідентичність була натхненна концепцією «квадратності кола», створюючи м'який геометричний алфавіт, який не лише відрізняє колекцію, а й дозволяє комбінувати елементи у різний спосіб. Сидіння та стінки Revo доповнюються набором із 7 столів різного розміру та висоти.

Дизайном меблів займалася компанія Pearson Lloyd, заснована в Східному Лондоні в 1997 році Люком Пірсоном і Томом Ллойдом. Вони працюють з виробниками, брендами та державними органами, щоб визначати та створювати продукти, простори та послуги, що відповідають сучасним вимогам та покращують наше сприйняття світу.

  

ПРИКЛАДИ КОМПЛЕКТАЦІЇ МОДУЛЬНИХ ОФІСНИХ МЕБЛІВ REVO PROFIM

Звертайтеся до нас в зручному режимі, щоб отримати повний каталог комплектацій, а також актуальні ціни на модульні офісні меблі. Нижче лише декілька з сотні можливих комплектацій. 

Серед доступних кольорів для замовлення - відтінки рожевого, зеленого, блакитного, сірого та інших кольорів.

 

Де купити меблі та крісла Profim в Україні

В травні 2020 року ми почали імпортували крісла Profim, а також розмістили статтю про виробника на сайті нашого блогу. Перевагою роботи з ним, окрім бездоганного вигляду продуктів, є якість матеріалів та механізмів. В шоурумі київського магазину Kreslalux, а також низці партнерських шоурумах в таких містах як Львів, Харків, Тернопіль, Одеса та ін., виставлені найкращі ергономічні крісла бренду. Ми запрошуємо всіх ознайомитися з їх якістю, оцінити особисто рівень комфорту, а також переглянути всі можливі каталоги та зразки матеріалів колекцій Profim. Будемо раді знайомству.

Давайте разом створювати безпечний, комфортний та ергономічний простір для роботи!