Друзі, цього місяця ми відкрили шоурум Кріслалюкс в Дніпрі, за адресою вул. Робоча, 172. Нарешті в місті з’явиться вибір якісних сітчастих і тканинних ергономічних крісел, крісел керівника, зручних крісел оператора та інших моделей, що складають наш асортимент.

ЯК ПРАЦЮВАТИМЕ МАГАЗИН ЕРГОНОМІЧНИХ КРІСЕЛ В ДНІПРІ

Зараз ми працюємо за звичним графіком, з 10:00 до 19:00 в будні, з 10:00 до 17:00 – в суботу. Всі виставлені крісла можна і треба тестувати, як мінімум витратити хоча декілька годин на порівняння крісел в шоурумі, або ж забрати додому виставкову модель, яка підійшла найкраще. А потім – обміняти її на нову, якщо тест буде успішний.

ЯКІ КОМП’ЮТЕРНІ ТА ОФІСНІ КРІСЛА ПРЕДСТАВЛЕНІ В ДНІПРІ

В шоурумі вже представлені крісла нашого імпорту

  • Японські ергономічні крісла Okamura
  • Скандинавські крісла FLOKK
  • Німецькі крісла преміум класу KLOBER
  • Польські офісні крісла PROFIM та GROSPOL
  • Канадські посилені крісла NIGHTINGALE
  • Китайські крісла HOOKAY та COMFORT включно з відомими моделями Ergohuman та Nefil
  • Крісла нашої торгової марки Кріслалюкс для дому, операторів та персоналу – ERGO CHAIR 2, IN-POINT, FILO та ін. Перелік буде доповнюватися.

Здебільшого, акцент нового магазину буде на виборі саме правильних, ергономічних крісел для роботи сидячи. Серед можна знайти як базові моделі крісел, що купуються для офісу та дому, так і високо-ергономічні крісла, з гарантією на 5 років, а запасом експлуатації на 10 і більше. Щоб обрати найкраще, приїжджайте міряти, не поспішайте і обов’язково розкажіть менеджеру, скільки часу ви працюєте сидячи.

P.S. Виставкові моделі можна купити зі знижками.

Ми дуже раді, що в Дніпрі з’явилася можливість тестувати якісні крісла наживо. Діліться новиною з колегами та друзями і не забувайте, що часом крісло – це величезна частина нашого життя, від якої залежить здоров’я та настрій. Обирайте свідомо, довіряйте власним відчуттям, а не чужим відгуками. Чекаємо всіх, щасливі зустрітися! 

Читайте також ТОП-5 найкращих крісел в світі для тривалої роботи сидячи