Яким був KIFF 2023 і чому для нас була важливою участь

Протягом 9-11 березня ми взяли участь в події меблевого та будівельного бізнесу, котра традиційно збирає професіоналів галузі дизайну, архітектури та постачання – KIFF 2023.  

Цього року на KIFF була не виставка в класичному розумінні, а скоріше бізнес-платформа для підтримки українського меблевого та будівельного бізнесу, з акцентом на комунікації між постачальниками, дизайнерами, виробинками та архітекторами. А також низка заходів як от лекторій, присвячений темам відбудови «Натхнені Перемогою Люди, Бізнес, Відбудова». На них практикуючі архітектори розповідали про законодавчі норми, інструменти планування та відновлення територій, міжнародний досвід і проекти відбудови та важливість залучення до них місцевих експертів. Ми вдячні за можливість їх прослухати. 

НАША МЕТА - ВИБІР НАЙКРАЩИХ ЕРГОНОМІЧНИХ КРІСЕЛ СВІТУ В КОЖНОМУ МІСТІ УКРАЇНИ

Ця участь допомогла нам знайти нових партнерів з тих міст країни, де поки що немає фізичного вибору якісних крісел. Як от, наприклад, Тернопіль, Рівне, Кривий Ріг тощо. Найближчим часом ви побачите хороші новини про них. Також ми презентували низці дизайнерів асортимент Кріслалюкс - кращі ергономічні та офісні крісла світу. Понад 20 брендів з 14 країни.

Надалі ми лише розвиватимемо нашу мережу співпраці з дизайнерами. 
Якщо вам цікаво ознайомитися з пропозицією - зв'яжіться з нами в будь-якому режимі. 

 

Новинки 2023 року - крісло Ergohuman 2 Elite та ортопедичні крісла Duorest.

Цього року ми привезли і показали багато нового асортименту. Оновлені версії топових ергономічних крісел Eghohuman 2, новинки європейської фабрики PROFIM, офісні німецькі крісла президент класу KLOBER, американські крісла Humanscale, а також безліч найкращих офісних крісел в доступному бюджеті. Вибір для нас - є найважливішим. Нагадуємо, що весь асортимент виставлений в київському шоурумі і ми будемо щасливі показати його кожному.

 

 Німецькі крісла Klober та скандинавські крісла RH (холдинг Flokk).