Цього року виробник Comfort Workspace оновив модельний ряд найбільш популярних ергономічних крісел, заінтригувавши нас ще з перших презентацій. Вже в кінці листопада, ми привеземо новинки в Україну. Наперед запрошуємо вас тестувати нові крісла в київський шоурум магазину Крісла Люкс. А згодом і в магазини в інших містах. А поки що спробуємо розібратися, які зміни нас чекають в ключовому кріслі Ergohuman.

Впізнаваний дизайн та нові можливості – чого чекати від крісла Ergohuman 2 (Remakes)

  

ЧИ БУДУТЬ ДОСТУПНІ ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ КРІСЛА ПОПЕРЕДНІХ ВЕРСІЙ

Ні, всі попередні версії крісел знято з виробництва. Окрім геймерської лінії, котра поки що залишається також в продажу.

  • На заміну Ergohuman Plus та Ergohuman Standard – в продаж виходить Ergohuman 2
  • На заміну Ergohuman Plus Luxury – ми отримуємо Ergohuman Luxury 2 (Special Edition)
  • На заміну Mirus IOO, Enjoy Elite, Pofit – Mirus IOO 2, Enjoy Elite 2, Pofit 2

ЩО ЗМІНИТЬСЯ В НОВИХ ВЕРСІЯХ ТОПОВИХ ЕРГОНОМІЧНИХ КРІСЕЛ ДЛЯ РОБОТИ З КОМП’ЮТЕРОМ

В кожного крісла залишаться його характерні архітектурні спинки з вигинами для підтримки постави і, звісно, правильний, синхронний механізм. Все решта – буде іншим. Виробник оновив не просто крісла, а сам підхід до їх створення. Новий матеріал сітки, більш розвинені підлокітники, підтримки попереку з самостійним регулюванням (чого ми дуже чекали в кріслі Ergohuman 2), оновлена система налаштувань, вертикальне виробництво, новий пластик в матеріалах каркасів – читайте повний перелік змін в нашій попередній статті «ЯКИМИ БУДУТЬ КРІСЛА НОВОЇ ЕРИ». Ми ж з нетерпінням чекаємо крісла в шоурумах, щоб підготувати для вас огляд нових моделей, в порівнянні з попередніми версіями ергономічних крісел. А поки що пропонуємо ознайомитися з матеріалами презентацій виробника.

НОВЕ ПОКОЛІННЯ КРІСЕЛ COMFORT НА ПРИКЛАДІ ERGOHUMAN 2: ФОТО