В 2023 році ми збільшили не тільки портфель виробників, яких офіційно представляємо в Україні.

  • З радістю повідомляємо, що компанія Kreslalux розширює географію операційної діяльності на закордонний ринок! Тепер в нас є партнер в Молдові, якому вже відвантажені перші якісні ергономічні крісла нашого асортименту.

Це важлива подія та новий вектору розвитку. Проте з незмінною ціллю: знайти для кожного, хто працює сидячи - комфортне, безпечне для спини та ефективне крісло. А досягнути її можливо, лише забезпечуючи вибір таких крісел там, де досі його не вистачає. Як в Україні, так і за її межами. Початок закладений і ми впевнені, що на цьому не зупинимося!

ДЕ САМЕ В МОЛДОВІ КУПИТИ ТА ТЕСТУВАТИ ЕРГОНОМІЧНІ КРІСЛА

Репортуємо адресою: Кишинів, бульвар Дечебал 23/1, ТЦ JUMBO, 1 поверх (Chișinău, bd. Decebal 23/1, CC JUMBO, et. 1). Саме тут, в партнерському шоурумі LIMANI - ви зустрінете найбільший вибір ергономічних крісел в Молдові.

 

ЯКИЙ АСОРТИМЕНТ ЕРГОНОМІЧНИХ КРІСЕЛ ПЛАНУЄТЬСЯ В КИШИНЕВІ 

  • Якісні сітчасті крісла для роботи понад 8 годин – для ІТ-спеціалістів та всіх, хто довго працює сидячи. З професійними механізмами, повним набором регулювань і запасом експлуатації на більш ніж 10 років.
  • Офісні крісла для персоналу та операторів з необхідними регулюваннями для того, щоб налаштувати крісло під будь-який зріст співробітників, і забезпечити їх комфортною та здоровою підтримкою постави.
  • Крісла для керівників, що спокійно витримують навантаження 100-150 кг.
  • Крісла для підлітків, з регулюванням висоти спинки на виріст тощо. 

Зважаючи на широкий вибір, наголошуємо, наскільки важливо обирати моделі особисто. Щоб серед всього асортименту знайти справді ідеальне крісло для себе. 

Ось декілька порад, які вам допоможуть обрати ергономічне крісло:

  1. Крісло повинно дати можливість змінювати положення спинки, а також чергувати режим статики та динамічного сидіння.
    Механізм і його можливість рухатися (гойдатися) – основа будь-якого крісла. Працюючи нерухомо ви не зможете розвантажувати спину і уникати стресових наслідків роботи в статиці. Проте рухатися, гойдатися, потрібно правильно – синхронного та в балансі зі своєю вагою, не провалюючись та не докладаючи надмірних зусиль, щоб нахилити спинку. Для балансу існують регулювання сили пружини, її жорсткості. А синхронний рух означає, що при нахилі спинки, ваші стопи не відриваються від землі, а сидіння лише трішки рухається по траєкторії колін.
  2. Підтримка постави мусить бути зручною як в рівному положенні, так і в положенні нахилу – і повністю відповідати природним вигинам вашого тіла.
    Підтримка попереку може бути або адаптивною, такою, що реагує на зміни положення, або регулюватися незалежно, для комфорту використання в різних кутах нахилу. Регулювання висоти спинки дає певні переваги для користувачів різного зросту. Проте, часом цілком підійти може і крісло без цієї опції – якщо буде відповідати вашим параметрам.
  3. Звертайте увагу не тільки на підтримку попереку, але й на комфортне положення плечей та зручне розміщення ніг. 
    Намагайтеся сісти так, щоб кут в колінах був не менше 90 градусів, найкраще - приблизно 100. А стопи - впиралися в підлогу, чи підставку, якщо нею користуєтеся. Плечі ж повинні мати можливість бути рівними, тобто спинка не має сутулити вашу поставу. 
  4. Проаналізуйте ваш простір та стиль роботи, щоб визначити, які аксесуари вам необхідні (підлокітники та підголівник), яка висота їх буде оптимальною, наскільки часто ви працюєте в положенні напівлежачи тощо - і обов'язково обговоріть ці моменти з консультантом в магазині.

Звісно, це лише короткий перелік всіх нюансів, що важливі під час вибору.

Ми запрошуємо вас тестувати ергономічні офісні крісла в Молдові, порівнювати їх між собою, порівнювати різні варіанти оббивок та конструкції спинок - і таким чином, базуючись на власних відчуттях - знайти те, в якому комфортно буде працювати десятки років.