Buon Giorno!

Вітаємо вас з новиною – компанія Kreslalux стала імпортером італійського виробника LEYFORM.

Вже цього літа, орієнтовно в кінці липня 2024 року, в шоурум Kreslalux приїдуть нові крісла і ми запрошуємо знайомитися з ними. Тут розповідаємо, що ми знаємо про історію фабрики, які новинки виробника привертають увагу дизайнерів на міжнародних експозиціях, як Leyform відповідає екологічним стандартам і від яких крісел особисто ми в захваті!

LEYFORM: ПРИСТРАСТЬ, МУДРІСТЬ І ТРАДИЦІЇ НА СЛУЖБІ В ЕРГОНОМІКИ(С)

ІСТОРІЯ ІТАЛІЙСЬКОГО ВИРОБНИКА LEYFORM ТА ЙОГО СЕГМЕНТ НА РИНКУ ОФІСНИХ МЕБЛІВ

Зараз, виробник виділяє 6 основних напрямів:

  1. Офісні крісла – ергономічні крісла з категорії task chair.
  2. Крісла керівника – крісла керівничого, представницького стилю.
  3. Модульні меблі та стільці для відвідувачів та відпочинку.
  4. Табурети для кафетерію.
  5. Стільці для аудиторій та конференцій.
  6. Багатоцільові столи та модульні столики.

Компанію Leyform створено в 1970 році з метою розробки та створення стільців і крісел для офісу, штабельованих стільців і лавок для громадських місць, диванів для зон очікування та штабельованих столів. Важливу роль в етапах виробництва одразу виділили технологічним та ергономічним дослідженням. Кінцевим результатом є колекції передових місць для сидіння з точки зору дизайну та функціональності, які ідеально інтегруються в офіс, громадські простори та середовища очікування.

Компанія почала працювати в офісному світі, але поступово розширила свої напрямки також на домашній простір, контрактний світ – виробляючи меблі, що закривають всі потреби в «сидінні» державного, комерційного та приватного сектору.

VIA SANDRO PERTINI 1 - 31014 COLLE UMBERTO (TV) - ІТАЛІЯ
Фабрика, розташована в Колле Умберто (Тревізо)

Зокрема, виробник пишається своїм високотехнологічним обладнанням для розкрою чохлів (гума, шкіра та тканина), і відділами пошиття, оббивки, складання, тестування та пакування. А також таємницями роботи зі шкірою, що дозволяють залишати її стійкою, еластичною, водонепроникною та м’якою з часом.

СЕРТИФІКАТИ ТА ЕКОЛОГІЧНА СТІЙКІСТЬ ОФІСНИХ КРІСЕЛ І СТІЛЬЦІВ LEYFORM

Виробник проводить Дослідження сталого навколишнього середовища (SER), з метою розробки та виробництва екологічно чистих меблів сидіння. Сфера застосування SER Leyform включає питання екології, техніки, управління і суміжних галузей. На сайті виробника також є окрема «база знань» присвячена темі стійкості, зменшенню викидам вуглекислого газу, практиці Cradle to Cradle тощо.

Ми, в свою чергу нагадаємо, що свідоме виробництво означає для користувача окрім, звичайно, очевидної переваги більш здорового середовища для майбутніх поколінь: це означає, що крісла створені для десятків років використання і повторної переробки згодом, а не для того, щоб опинятися на смітниках.

Небайдужість – одна з гарантій якості.
А підтверджується вона сертифікатами:



  • СЕРТИФІКАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ISO 9001:2015
    Система управління якістю - сукупність задокументованих процесів, політик, процедур і записів. Цей набір документів визначає внутрішні правила, які вказують на те, як компанія створює та надає продукт або послугу клієнтам. ISO 9001 — це міжнародний стандарт для систем управління якістю (QMS), опублікований ISO (Міжнародна організація зі стандартизації). Розроблено стандарт ISO 9001 для використання організаціями будь-якого розміру чи сектору; як міжнародний стандарт, багато компаній вважають це мінімальною попередньою умовою для своїх постачальників.



  • ISO 9001 СЕРТИФІКАЦІЯ ЕКОЛОГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ISO 14001:2015
    Система екологічного менеджменту ISO 14001 складається з політики, процесів, планів, практик та правил, які керують взаємодією компанії з навколишнім середовищем. Ця система повинна бути створена спеціально під компанію - кожна окрема компанія має свої вимоги законодавства та екологічні взаємодії, які точно збігаються з її конкретними бізнес-процесами.

Around Box - модульне офісне робоче місце для приватної роботи та концентрації. 

ДИЗАЙНЕРАМ, АРХІТЕКТОРАМ ТА ПОЦІНОВУВАЧАМ ІТАЛІЙСЬКОГО СТИЛЮ
– ЯКІ КРІСЛА LEYFORM ПРИКУЮТЬ УВАГУ БЕЗДОГАННИМ СМАКОМ

Для себе ми виділили декілька моделей крісел, котрі вирізняються дизайном. 

1. Крісла Leyform GAIA - для офісу керівника, вестибюлей та прийому гостей

  

Це колекція представницьких крісел, стільців для відвідувачів, офісних диванів та місць для відпочинку в унікальному стилі. Gaia Leyform пропонує комфорт та мінімалістичний дизайн із сильним візуальним ефектом, додаючи цінності та стилю офісам лікарів, юристів, нотаріусів і фрілансерів, ветибюлям та залам очікування, приміщенням для консультацій. Доступні чохли можна обрати з більш ніж 300 кольорів штучної шкіри, натуральної шкіри, вогнезахисної тканини та вовни.

2. Лаунж крісла Leyform ALISE - для офісу, дому, готелю

3. Крісла Leyform OPERA

4. Конференційні крісла ORIGAMI Leyform 

5. Дизайнерські стільці та крісла SAMBA Leyform - в неповторному стилі

ДЕ ТЕСТУВАТИ ТА КУПИТИ ІТАЛІЙСЬКІ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ОФІСНІ КРІСЛА LEYFORM В УКРАЇНІ

Ми імпортуємо крісла найкращих виробників в світі, зокрема італійського виробника дизайнерських  меблів  і крісел LEYFORM. І, звичайно, збираємо всі найцікавіші моделі з сегменту крісел керівника, офісних ергономічних крісел, незвичних конференційних чи екстравагантних моделей в один виставковий зал. Адже лише таким чином ви зможете їх порівняти та тестувати до покупки, незалежно від того, обираєте ви особисто для себе чи для проекту.

Будемо раді зустрічі в виставковому залі Kreslalux - найбільшому в Україні шоурумі ергономічних офісних  крісел.