Зустрічайте епічний асортимент ігрових крісел Ergohuman - результат 20-річних досліджень в сфері ергономіки, для підтримки геймерів будь-якого рівня 

Зверніть увагу: геймерська серія крісел вже виставлена в шоурумі Kreslalux та чекає вас на тест-драйв.

В 2023 виробник Comfort зацікавив повідомленням: готуйтеся до кардинального оголошення. І в 2024 ми побачили одні з найкращих ергономічних ігрових крісел в світі. Це важлива новина, адже ми вже розповідали в блозі Що таке геймерське крісло і які проблеми можна купити разом з ним. Іноді здається, що виробники масових ігрових меблів просто насміхаються якістю своїх крісел, які виглядають наче геймер - це максимум хоббі, а не професія.

  • Тоді як Comfort ухвалив дуже важливе рішення - поставитися до кіберсвіту з повагою та запропонувати якісне ергономічне крісло для гри в тому числі.
    І зробив це професійно - відреагувавши на актуальні запити геймерів.

Серед цих запитів, зокрема, велику роль відіграє певний стиль та дизайн, котрий відрізняє ігрове крісло від звичайного офісного. 

ЯКИМИ Є НОВІ КРІСЛА ERGOHUMAN ULTRA 2024 - ОСОБЛИВОСТІ МАТЕРІАЛІВ ТА РЕГУЛЮВАННЯ КРАЩИХ КОМП'ЮТЕРНИХ КРІСЕЛ

Кожна модель оновлених Ergohuman - це ергономічне крісло, що забезпечує комфорт для контурів вашого тіла, контролює поставу і гарантує правильну посадку та розподіл ваги. Нековзаюча сітчаста оббивка та гнучкі зони на спинці адаптуються до рухів, забезпечуючи динамічну підтримку під час гри.

Попрощайтеся з дискомфортом та біллю; ігрове крісло Ergohuman здатне підтримати настільки, щоб залишатися в грі годинами безперервно. Проте перерви ми все ж рекомендуємо робити за можливості.

 

Крісла для гри доступні в витончено-чорному, прохолодно-білому та палаюче-червоному кольорах корпуса.

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ 

  • В стандартній комплектації є підголівник, підставка для ніг та вішалка.



  • Механізм подвійного повороту, синхронний нахил.
  • Запатентований єдиний важіль керування основними функціями.
  • Регулювання висоти спинки.
  • Нахил спинки, що фіксується в положеннях.
  • Контроль натягу нахилу - регулювання під вагу користувача.
  • Контроль напруги поперекового відділу.
  • Регулювання висоти сидіння.
  • Нахил сидіння вперед; синхрон 2:6 - завдяки регульованим функціям для геймерів на комп’ютерах або консолях, ігрові крісла Comfort Ultra Gaming дозволяють нахилятися до 48º від вертикального положення! Що значно виділяє їх серед усіх інших крісел.
  • Регулювання сидіння по глибині (з допомогою слайдера).
  • Переднє сидіння водоспад - правильна ергономічна форма для комфортної посадки.
  • 5D регульовані підлокітники - в тому числі, з функцією підтримки для роботи з малими гаджетами.
  • Прохолодна сітчаста оббивка з автофлексними зонами

Далі, давайте розглянемо декілька актуальних питань про нові ігрові крісла.

ЧИ ПІДХОДЯТЬ НОВІ КРІСЛА ERGOHUMAN ДЛЯ ГРИ?

Так! Незалежно від того, граєте ви на консолі, граєте на ПК чи шукаєте пригод у мобільних іграх, ігрові крісла Ergohuman — чудовий вибір та спосіб вивести гру на новий рівень. З ігровими кріслами Ergohuman ви можете налаштувати поперекову підтримку та підлокітники, щоб забезпечити максимальний комфорт і підтримку під час гри на будь-якій консолі. Ви також можете регулювати нахил, кут, глибину, висоту та ширину підлокітників 5D, щоб надати вашим передпліччям і зап’ястям найзручніше положення під час ігор годинами безперервно.

ЯКІ КРІСЛА ВИКОРИСТОВУЮТЬ БІЛЬШІСТЬ ГЕЙМЕРІВ?

Більшість геймерів починаючи з 90-х обирали тканинне або шкіряне ігрове крісло в стилі гонок, зосереджуючись лише на його візуальному вигляді. Далі цитуємо виробника: але ми тут, щоб запропонувати інший варіант – кращий. Хоча ігрові крісла в стилі перегонів пропонують миттєвий комфорт, вони не забезпечують тривалого комфорту. Це робить їх схожими на м'який диван для короткого відпочинку. Натомість ігрові крісла Ergohuman пропонують цілодобовий комфорт протягом 10 років і більше (10 років - мінімальний запас експлуатації навіть в умовах щоденного використання - ред.). Завдяки еластомерній сітці з різними зонами натягу, ви відчуваєте підтримку та прохолоду, відчуваєте, як стілець рухається разом з вами. Незалежно від того, чи берете ви участь у перегонах передмістями чи граєте у футбол, ігрові крісла Ergohuman створені для того, щоб підтримувати вас з тієї хвилини, коли ви сідаєте, і до кінця гри.

ЯКІ ЩЕ МОДЕЛІ ВИРОБНИК COMFORT ОНОВИВ ДЛЯ СЕГМЕНТУ ІГРОВИХ КРІСЕЛ

Окрім Ergohuman Ultra, виробник презентував комп'ютерні крісла Enjoy Ultra та Mirus Ultra. Функціонально, вони схожі, проте кожне відрізняється формою спинки.

З ЧОГО ЗРОБЛЕНО ІГРОВЕ КРІСЛО ERGOHUMAN?

Крісла Comfort виготовлені із суміші переробленої сталі, алюмінію та пластику для сприяння стійкості, доповнені використанням первинних матеріалів для підвищення довговічності та міцності в областях, де перероблені матеріали можуть бути непридатними. Методи виробництва та вибір матеріалів постійно перевіряються, щоб підтримувати найвищі стандарти стійкості та контролю якості, а також відповідати міжнародним стандартам та сертифікатам.

Щоб отримати повну специфікацію та каталоги моделей - звертайтеся до менеджера в зручному вам режимі.

ЯК ЕРГОНОМІЧНО СИДІТИ В ІГРОВОМУ КРІСЛІ?
ВИКОРИСТАЙТЕ ДОСВІД ТОПОВИХ ЕРГОНОМІЧНИХ КРІСЕЛ ДЛЯ ГРИ

Незважаючи на те, що нові крісла є ергономічні, ви такоє повинні зіграти свою роль, щоб забезпечити максимальний комфорт,  а саме - правильно їх налаштувати і не забувати використовувати механізм руху, якщо маєте таку можливість. Встановлюючи крісло, почніть з регулювання висоти, поставивши ноги на землю, утворюючи в колінах кут не менше 90 градусів (ідеально - 100-110). Тримайте хребет прямим і відрегулюйте поперекову опору відповідно до попереку спини. Відрегулюйте підлокітник так, щоб він вирівнявся з вашими ліктями, дозволяючи вашим рукам зручно розташуватися без напруги. Розташуйте монітор або екран на рівні очей, щоб запобігти напрузі шиї. Робіть регулярні перерви і часто розтягуйтеся, або принаймні відхиляйтеся назад разом зі спинкою, щоб включити рух і уникнути скутості.

! Статика - стрес для організму.
Саме тому механізм - найважливіший та найдорожчий елемент якісного крісла.

ЯК ДОВГО МОЖНА СИДІТИ В ІГРОВИХ КРІСЛАХ ERGOHUMAN?

Крісло Ergohuman Carbon (BS 5459) створене для 24-годинної гри. Серія ігрових крісел Ultra, включаючи Ergohuman, Enjoy і Mirus, сертифікована для 8-годинної гри.

ДЛЯ ЯКОГО ЗРОСТУ ТА ВАГИ ПРИЗНАЧЕНІ КРІСЛА ERGOHUMAN?

В середньому, для ваги 50-110 кг та зросту 155-190 см. Проте, пропорції тіла різні і ми наполегливо рекомендуємо міряти будь-яке крісло до покупки. Це збереже вам кошти та дасть можливість порівняти одні моделі з іншими - а отже гарантовано знайти найкраще для себе!

  • Щоб дізнатися адреси виставкових залів в Києві та низці інших міст, напишіть нам.

ЯКА РІЗНИЦЯ МІЖ ІГРОВИМИ ТА ОФІСНИМИ КРІСЛАМИ?

Деякі ігрові та офісні крісла схожі, але багато з них задовольняють різні потреби. Ігрові крісла, як правило, зосереджуються на сміливій естетиці, дизайні, натхненному гонками, і кількох ергономічних функціях. Вони часто мають поперекову підтримку, регульовані підлокітники та можливість нахилятися. Офісні крісла часто віддають перевагу професійній естетиці, більш стриманому дизайну та більшій практичності. Багато офісних крісел не пропонують яскравих кольорів, але вони забезпечать ергономічні функції, включаючи регульовану висоту, поперекову підтримку та можливість обертання.

Однак виробник Comfort створив офісні крісла та ігрові крісла, які забезпечують як ергономічну досконалість, так і естетичний магнетизм. Ігрові крісла Comfort мають епічний вигляд, водночас гарантуючи, що крісла поєднуються навіть із найбільш професійним середовищем. Вони мають регульовану поперекову підтримку та підлокітники 5D, щоб задовольнити будь-яких геймерів та величезний набір регульованих функцій для комфортної роботи.

ДЕ ТЕСТУВАТИ ТА КУПИТИ НАЙКРАЩІ КОМП'ЮТЕРНІ КРІСЛА ДЛЯ ГРИ ТА РОБОТИ В УКРАЇНІ

Ми імпортуємо крісла найкращих виробників в світі. В шоурумі Kreslalux ви знайдете сотні ергономічних крісел, крісла керівника, геймерські крісла, операторські, ортопедичні - кожне з них можна міряти та тестувати в робочому режимі. Тобто взяти з собою гаджет та працювати в нас хоч весь день, порівнюючи моделі. Або ж забрати крісла на тест-драйв додому чи замовити тест в офіс для корпоративної закупки.

Запрошуємо вас в Kreslalux
- найбільший магазин та виставковий зал ергономічних крісел в Україні!