На початку 2022 року виробник Comfort, відомий кріслом Ergohuman, поділився новиною. 28 березня 2022 року бренд презентує 5 нових крісел. А точніше, оновлені версії популярних сітчастих моделей. Якщо зараз ці крісла налаштовуються єдиним важелем праворуч біля сидіння, то в комплектаціях 2022 року нас чекають зміни, які сам виробник називає новою ерою дизайну ергономічного крісла.

Клавіші в 5D підлокітниках, розумна сітка з 10-ма зонами, підтримка попереку і каркас з нового матеріалу FPC – ми зібрали 10 передових змін, анонсованих брендом    

Крім того, Comfort оновив систему виробництва, замінивши її на вертикальну, та додав декілька таємних технологічних обладнань, над якими працював разом з університетом Sun Yat-sen University.

Що в результаті? Виробництво займає вдвічі менше площі, витрати на матеріали зменшуються на 10%, необхідність ручної праці знижується на 2/3, що дозволить уникнути помилок людського фактора, автоматизувати контроль якості і подарує довший термін експлуатації кожного крісла. І навіть пластик тепер буде без неприємного запаху. Скоріше б все потестувати!

 

ЯКІ НОВІ МОДЕЛІ КРАЩИХ ЕРГОНОМІЧНИХ КРІСЕЛ COMFORT МИ ПОБАЧИМО ВЕСНОЮ 2022 РОКУ

  • Ergohuman 2
  • Ergohuman SE
  • MIRUS IOO 2
  • Enjoy 2
  • Pofit 2

НОВА ЕРА. БЕЗДРОТОВЕ УПРАВЛІННЯ КРІСЛОМ ТА ЩЕ 9 ПЕРЕДОВИХ ЗМІН

UNLOCK THE DESIGN KEY TO PERFECTION


Клавіші в підлокітниках - найбільш яскрава з нових функцій. Фото: comfort workspace.

10 КЛЮЧОВИХ SUPERDESIGNS СІТЧАСТИХ КРІСЕЛ ERGOHUMAN ТА ІНШИХ МОДЕЛЕЙ

  1. СУПЕРМЕХАНІЗМ

    Регулювання спротиву крісла, сили гойдання, тепер розділена на режими, що позбавить необхідності накручувати її вручну, як в попередніх версіях крісла. Обіцяють також плавніше гойдання, мінусовий кут нахилу для роботи в максимально рівному положенні та дворежимне сидіння з пам'яттю. Але наскільки б цікавими не були релізи, нагадуємо – щоб зрозуміти механізм, його комфорт та відповідність вашому стилю роботи, вазі, іншим параметрам, кожне крісло потрібно тестувати наживо.

  2. ОНОВЛЕНЕ БЛОКУВАННЯ РЕЖИМУ РЕКЛАЙН

    Більш стабільна підтримка при нахилі та гойданні забезпечить кращу фіксацію попереку і стоп у правильному положенні. А так званий gravity shift unforced mode – полегшить нахил і вихід з нього в рівне положення. Чому це важливо? Часто при нестабільному гойданні нам потрібні певні зусилля, щоб відштовхнутися у рівне положення. При дійсно стабільній підтримці, всі рухи повинні бути інтуїтивні, тоді вага правильно розподіляється, а робота стає комфортнішою та ефективнішою.

  3. НОВА СИСТЕМА КЕРУВАННЯ РЕГУЛЮВАННЯМИ

    Кнопки в підлокітниках для регулювання висоти посадки та фіксації нахилу зроблять крісло більш user-friendy. Зазначимо, деякі виробники вже застосовували подібний бездротовий контроль операціями і, як показала практика, це дійсно сучасне і зручне рішення. Ви не стільки економите час, скільки просто не відволікаєтесь на важелі під час креативної або оперативної роботи, щоб змінити положення. А змінювати його надкритично важливо.

  4. ПІДТРИМУЮЧА СІТКА З 10-МА ЗОНАМИ НАТЯГУВАННЯ

    За словами виробника, тепер сітка нікому не буде «надто жорсткою» або «надто м'якою». Тепер вона підлаштовується під будь-яку вагу за рахунок різного натягу в плетінні. Це важливо, оскільки добре натягується лише штучна сітка, але водночас - вона не завжди приємна на дотик. І що більше продумані зони натягу сітки, то більше шансів, що матеріал з натуральними волоконами (бавовна тощо) прослужить десятки років без деформації.

  5. БЕЗДОГАННІ ПІДЛОКІТНИКИ

    Незважаючи на те, що вони були цілком хороші і в попередніх версіях, тепер підлокітники регулюватимуться в 5-ти площинах (5D), а їхня подушка – буде товщою та м'якшою.

  6. НОВИЙ ІДЕАЛЬНИЙ ДИЗАЙН ПІДТРИМКИ ПОПЕРЕКУ

    Якщо нові 10 змін в дизайні стосуються і крісла Ergohuman, то нас очікує те, про що давно запитували - підтримка попереку, яка регулюється самостійно, але не лише за рахунок зміни висоти спинки крісла. 

  7. ТАКТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН КОНТРОЛЮ СИЛИ ГОЙДАННЯ


    Теперь сила гойдання регулюється ручкою з декількома діапазонами.

  8. АКСЕСУАРИ ТОПОВОГО КЛАСУ

    Мова йде про нові вішалки для одягу (сподіваємося, тепер вони будуть ширші) та підставки для ніг і стоп, котрі можна замовити окремо в якості опцій.

  9. ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПЛАСТИКОВИЙ МАТЕРІАЛ КАРКАСУ*

    Пластик FPC - більш надійний матеріал, що забезпечує кращу опорність та пружність сітки. 

  10. ВЕРТИКАЛЬНЕ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО І НОВЕ 33-МЕТРОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МАТЕРІАЛІВ

    Тепер на виробництві буде повна автоматизація контролю якості, а сам процес для кожного крісла займе менше часу, місця та витрат.

Оскільки останні дві зміни призведуть до важливих кроків, а саме зменшення витрат на 10%, більшого запасу експлуатації ергономічних крісел та нового hi-tech контролю якості, про них розповімо детально.

ЩО БУЛО НЕ ТАК З ПОПЕРЕДНІМ ПЛАСТИКОВИМ КАРКАСОМ СІТЧАСТИХ КРІСЕЛ І ЯКИМ БУДЕ НОВИЙ 

Цитуємо виробника:

*Пластикові каркаси сітчастих крісел виготовлялися з переробленого поліаміду або поліпропілену. Проте ці перероблені матеріали швидше деформуються з роками. Проблеми з якістю призводять до нестійкої структури та появи неприємного запаху, до якого клієнти особливо чутливі. Comfort Workspace об'єдналася з університетом імені Сунь Ятсена в Гуандуні для вирішення цих проблем. Після досліджень ми здійснили прорив у сфері функціонального полімерного композиту (FPC). На додаток до нового матеріалу, придбали масивний 33-метровий комплекс обладнання, що тепер керується супертаємною технологією. FPC підходить для сітчастих крісел з пластиковим каркасом. Матеріал заощаджує кошти та стабілізує конструкцію. З одного каркасу, по-перше, витрати на матеріали знизяться на 10%. А,  по-друге, ми використовуємо інтелектуальне автоматизоване виробництво та нову технологію контролю натягу десяти сітчастих зон. Таким чином, навіть після десятирічного використання - опорність сітки не зміниться.

ЯК ВПЛИВАТИМЕ НА ЯКІСТЬ ОФІСНИХ КРІСЕЛ НОВА СИСТЕМА ВИРОБНИЦТВА

Окрім того, що підтримає і продукуватиме нові стандарти якості крісел в цілому світі, нова система підвищить ефективність виробництва на 300-500%. Оскільки вона займає вдвічі менше площі, знижує потребу в людській праці на 2/3 та автоматизовує контроль якості кожного крісла. Ризик виробничих помилок зводиться до фактично нуля.  

ДЛЯ ТИХ, ХТО НЕ РОЗІБРАВСЯ В НАЗВАХ ТА КОМПЛЕКТАЦІЯХ

Розуміємо, їх зібралося вже понад десяток. На прикладі крісла Ergohuman нагадаємо, як відбувалася еволюція його комплектацій.

Ergohuman Standard > Ergohuman Plus > Ergohuman Plus Luxury > Ergohuman 2, Ergohuman SE

Ці три основні крісла досі виробляють, у шкірі, тканини та повністю сітчастій оббивці на вибір. Інші варіанти комплектацій (Project, Gaming) також регулярно поповнюємо в наявності на складі. Ergohuman 2 – ми чекаємо навесні 2022 року.

Але найлегше розібратися під час консультації. Приїжджайте, дзвоніть, пишіть, залишайте питання.
Дякуємо.