Крісло PROFIM ACTION 115 SFL, ергономічне, підсилене (навантаження до 150 кг)

40 000 грн.

Країна: Польща. Клас: крісло керівника, ергономічне, посилене. Основа: алюміній. Матеріали: спинка – сітка, сидіння – тканина. Механізм: SFL, синхронний. Регулювання: висота сидіння, фіксація нахилу спинки в 6 положеннях, регулювання жорсткості гойдання, глибина сидіння (слайдер), можливість нахилу сидіння та спинки вперед, висота поперекової опори. Підголівник: широкий, 2D. Підлокітники: регульовані. Максимальне навантаження: 150 кг. Гарантія: 5 років.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
0 - 0 отзывы

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

Крісло PROFIM ACTION 115 SFL, ергономічне, посилене - для керівника та топ-менеджерів 

Крісло PROFIM ACTION - це крісло керівника, що забезпечує комфорт та оптимальне положення тіла, витримуючи навантаження до 150 кг. Модель має німецький сертифікат GS (Geprüfte Sicherheit), котрий підтверджує заявлену витривалість, якість та гарантовану безпеку крісла. Такі особливості як плавне регулювання нахилу сидіння та спинки, регульована підтримка попереку та регульовані підлокітники, роблять крісло ергономічним для використання під час тривалої роботи сидячи. Характерною ознакою моделі, порівняно з іншими колекціями виробника, є широкий та регульований в двох площинах підголівник. 

 

Ергономічні особливості моделі PROFIM ACTION 115 SFL

Коли ми говоримо про ергономіку, ми завжди маємо на увазі механізм, що дозволяє нам рухатися в кріслі та уникати негативних наслідків статичного сидіння, а також про набір персональних налаштувань під свої параметри та матеріали, які забезпечують комфорт та безпеку протягом щонайменше десяти років.

1. ЯКІ МОЖЛИВОСТІ ЗАБЕЗПЕЧУЄ СИНХРОННИЙ МЕХАНІЗМ 115 SFL 

  • вам доступні два режими роботи: режим фіксації в одному з 6 положень спинки, а також режим гойдання, з можливістю налаштувати пружину під вагу та плавно рухатися, не провалюючись назад;
  • синхронний рух означає, що відхиляючи спинку назад, сидіння також відхиляється по траєкторії колін, стопи при цьому залишаються на підлозі, підтримка попереку не зміщується - крісло просто слідує вашому руху, дозволяючи зняти навантаження зі спини під час зміни положень.

2. СИДІННЯ ТА СПИНКА

  • каркас спинки виконаний з поліамідного волокна чорного кольору (основа алюмінієва), сітчастий матеріал забезпечує правильне терморегулювання під час тривалої роботи сидячи; поперекова підтримка регулюється по висоті та глибині;
  • матеріал подушки сидіння - пінопласт холодного формування (щільність 80 кг/м3), обтягнутий тканиною; сидіння регулюється по глибині за допомогою вбудованого слайдера.

3. ПІДГОЛІВНИК ТА ПІДЛОКІТНИКИ

  • підголівник - відмінна риса крісла Profim Action - регулюється по висоті та глибині нахилу, як і спинка, обтягнутий сіткою;
  • підлокітники P48PU мають діапазон регулювання висоти 100 мм, а також регульовану поліуретанову подушку (+/- 30 мм) з можливістю повороту на 30° з кожного боку.

4. ІНШІ МАТЕРІАЛИ

  • основа крісла - алюмінієва п'ятипроменева хрестовина, полірована або (опціально) чорна;
  • плавний посилений газ-ліфт Heavy Duty;
  • колеса на вибір – тверді, м'які або універсальні тефлонові.

Де купити та тестувати крісло керівника PROFIM ACTION 115 SFL

Запрошуємо вас до шоуруму магазину Крісла Люкс - тут ви зможете порівняти крісло керівника з іншими моделями та визначитися з вибором, виходячи з особистих відчуттів та комфорту вашої спини. Також зверніть увагу, що Profim Action - це колекція крісел, в якій доступні різні можливості комплектацій, для переговорної кімнати, конференц-зали, гостей та ін. Звертайтеся до менеджера за допомогою з формуванням замовлення.

 

Тип крісла
Дизайнерські крісла
Крісла для конференц-залів
Крісла офісні
Посилені крісла (від 150кг)
Сітчасті крісла
Тканинні крісла
Топові комп'ютерні ергономічні крісла
Эргономічні крісла
Країна виробник
Польща
Максимальне навантаження
150 кг
Матеріал спинки
Сітка
Матеріал сидіння
Тканина
Основа
Алюміній полірований
Колір
Чорний
Підголівник
Регульований
Підлокітники
Регульовані
Механізм
Синхронний
Регулювання
Висота опори попереку
Висота сидіння
Глибина сидіння
Регульований кут спинки відносно сидіння
Сила гойдання
Фіксація кута нахилу
Гарантія
5 років

Можливо вам також сподобається

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5
Товар додано до списку бажань
Додано для порівняння