Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне

Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
Крісло ENJOY BUDGET 2 ергономічне
13 500 грн.

Країна: Шотландія. Матеріал оббивки - сітка (100 тис. циклів). Основа: нейлон, метал. Механізм: синхронний. Регулювання: висота крісла, висота спинки, жорсткість гойдання, фіксація нахилу в положеннях. Підголівник: 2D. Підлокітники: регульовані. Максимальне навантаження: 120 кг. Гарантія: 3 роки

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
5,00 - 1 отзыв

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

Крісло Enjoy Buget 2 - оновлена версія найбільш популярного офісного крісла серед ІТ компаній

Крісло Enjoy Budget - наша найбільш популярна модель серед корпоративних замовників, зокрема ІТ компаній та тих компаній, де співробітники працюють довго сидячи. Також це одне з найкращих крісел в бюджеті до 300$ в принципі. Модель універсальна, з регульованою за висотою спиинкою, бездоганною сіткою, що прослужить понад 10 років і правильною ергономічною безпечною посадкою з контролем постави.

Чим відрізняється крісло ENJOY BUDGET 2 від попередньої версії крісла і чим привабливі його  особливості

Крісло ENJOY BUDGET 2 - оновлена в 2022 році версія моделі. Зверніть увагу, що попередню версію вже знято з виробництва. Тепер це повністю сітчасте ергономічне крісло. В старій версії сидіння було тканинним, на фанерній основі, в новому ж кріслі основа посилена. Загалом від флагманського крісла Enjoy 2, так звана бюджетна версія відрізняється лише виглядом важелів управління, відсутністю слайдера сидіння і алюмінієвої хрестовини. Проте це не робить його менш стійким та зручним для використання в діапазоні ваги 50-110 кг і зросту 160-190 см. Діапазон приблизний, взятий з практики нашої роботи - нагадуємо, що будь-яке крісло, яке ви купуєте для себе потрібно міряти особисто. 

Можливості регулювання ергономічного крісла ENJOY BUDGET 2

  1. Висота посадки регулюється газ-ліфтом.
  2. Висота спинки регулюється на вибір в шести положеннях.

     

  3. Натяг сітки в зоні попереку регулюється за жорсткістю.



  4. Механізм фіксується в 5-ти положеннях нахилу спинки.
  5. Для режиму гойдання і правильного балансуючого руху - під сидінням розміщений важіль регулювання сили гойдання пружини, що підлаштовується під вагу користувача. Змінювати положення і рухатися частіше, навіть сидячи - критично важливо в довготривалій роботі за столом чи комп'ютером. 
  6. Підлокітники та підголівник регульовані в двох площинах, за висотою та кутом оберту.

Сучасна сітка Т-168, що розрахована на мінімум 10 років щоденного використання

Сітка Т-168 - об'єднує всі оновлені в 2022 році крісла виробника Comfort Workspace, флагманські та проектні крісла. Це інноваціний матеріал, який має  декілька зон розподілу по жорсткістю. Тому вона комфортно розподіляє вагу користувача. Сітка не нагріває тіло, легка в догляді і пройшла тестування на 100 тисяч циклів. Це один з кращих матеріалів оббивки, який зустрічався нам за роки роботи з декількома десятками професійних виробників ергономічних крісел в світі. Оновлений також пластик в каркасі - він став приємніший на дотик і набагато витриваліший за попередній. 

 

Де тестувати та купити ергономічне крісло ENJOY BUDGET 2

Кожне якісне ергономічне крісло ми виставляємо в київському шоурумі Kreslalux, а також в низці шоурумів партнерів в інших містах - і не просто так. Крісла потрібно міряти до покупки. Виходячи лише з опису та хороших відгуків неможливо зрозуміти, чим одна модель відрізняється від сотні інших, чи буде зручно особисто вам працювати довго в цьому кріслі. Запрошуємо вас на тестування оновленої моделі Enjoy 2 Budget в виставковий зал. Це справді бездоганне крісло в своєму бюджеті. 

Країна виробник
Шотландія
Максимальне навантаження
120 кг
Матеріал спинки
Сітка
Матеріал сидіння
Сітка
Основа
Посилений пластик
Колір
Чорний
Підголівник
Регульований
Підлокітники
Регульовані
Механізм
Синхронний
Регулювання
Висота опори попереку
Висота сидіння
Висота спинки
Сила гойдання
Фіксація кута нахилу
Гарантія
3 роки

Можливо вам також сподобається

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
1 из 1 люди нашли следующий отзыв полезным
Доставка: 0 1 2 3 4
Якість: 0 1 2 3 4

Вчора відправили, сьогодні прийшло. Якісь 10 з 10. Можу тільки зрівняти з кріслом за 160 євро, навіть продовжувати нема сенсу. Дуже якісно відчувається і виглядає, особливо сітка. Регулювання 10 з 10. У зростом 192 і паралельно з роботою зміг налаштувати ідеально для себе щоб сидіти, а підтримка голови була наче я її тримаю сам, а не лежить на підголовнику. Механізм качання супер, підлокітники просто зручні і м'які. Сидіти не звично на сидінні з сітки поки, але зручно. Відчуття, що безкінечно провичаєш, але сітка не тягнеться. В порівнянні з твердим сидіння то не жарко в не взагалі не давить на п'яту точку і кістки. Ширина спинки достатня, але я не широкий і не важкий. Зручно регулюється спинка також.
Рекомендую.


Товар додано до списку бажань
Додано для порівняння