Кресло руководителя WILKHAHN ON 175/71 кожаное

  • Новое
150 000 грн.

Страна: Германия. Класс: кресло руководителя, эргономичное. Wilkhahn - производитель высококачественной офисной мебели, безупречной и долговечной. Новое кресло Wilkhahn ON – сочетает трехмерное движение и синхронный механизм благодаря технологии Trimension®. Кресло олицетворяет современную элегантность и максимальное удобство. Обивка: кожа натуральная, премиум-класса. Основание: литой алюминий. Регулировка: высота кресла, высота спинки, глубина сиденья, возможность блокировки спинки в исходном положении. Подлокотники: регулируемые, 3-D, с кожаной обивкой. Подголовник: фиксированный. Погрузка: 45-120 кг. Соответствуют стандарту DIN EN 1335 для 24-часового использования. Гарантия: 5 лет.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
0 - 0 отзывы

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

Шкіряне крісло WILKHAHN ON 75/71- унікальне ергономічне крісло президент класу для поціновувачів вічної якості

Офісне крісло ON® німецького виробника переосмислює офісне сидіння. І відкриває для тіла нові можоливості руху, навіть сидячи.
В основі концепції колекції офісних крісел лежить патентована технологія Trimension® - тривимірна механіка, яка відповідає природним рухам наших тазових, стегнових і колінних суглобів. Тривимірні рухи стимулюють обмін речовин, покращують еластичність хребта і координацію м'язів, підвищують активність під час роботи, не втомлюючи тіло. 

Сертифікати: Greenguard, EMAS, Green Tick, EPI.

Дизайн також є першокласним: висока якість, просторий і привабливий, ON одразу передає відчуття легкості, цінності та комфорту. Конструкція крісла та його управління настільки ж геніальні: натиснувши лише дві кнопки для швидкого регулювання протитиску, ON готовий до роботи. Підлокітники, висоту спинки та опціональне регулювання глибини сидіння можна змінювати під час сидіння без додаткових важелів. Близько 27 моделей поворотних і 27 моделей конференц-крісел, а також чотириногі та консольні крісла з привабливою обробкою та чохлами відповідають усім вимогам щодо функціональності та дизайну. Просто бездоганні рішення.

Розміри:

Загальна висота: 900 – 1330 мм Ширина: 610 – 700 мм Глибина: 600 – 660 мм Висота сидіння: 400 – 520 мм

Можливості комплектації та вибір матеріалів - яким крісло ON може бути для ваших дизайнерських та архітектурних проектів преміум класу

База

  • Хрестовина: п'ятизіркова основа, опціонально виготовлена ​​з чорного фарбованого пластику або литого під тиском алюмінію.
  • Поверхні каркаса: з покриттям (чорне, чорне або біле текстуроване матове або сріблясто-сатинове), поліроване або яскраве хромоване.
  • Поворотні кронштейни з литого під тиском алюмінію з покриттям (чорним, чорним або білим текстурованим матовим або сріблясто-сатиновим), полірованим або яскравим хромованим покриттям.
  • Коліщатка двоколісні поворотні колеса з гальмуванням, що залежать від навантаження, виготовлені з чорного поліаміду відповідно до DIN EN 12529.

Газ-ліфт та механізм

  • Покриття газліфта телескопічною захисною трубою з чорного або білого наскрізь пофарбованого поліпропілену.
  • Корпус механізму виготовлений з литого під тиском алюмінію, що отримав дробеструйну обробку, за бажанням покритий чорним, білим або сріблястим сатинуванням, з верхньою кришкою з чорного або білого пофарбованого поліпропілену.

Сидіння, спинка та підлокітники

  • Високоеластичний, гнучко підвішений корпус сидіння.
  • Оббивка сидіння з чорного або білого наскрізь пофарбованого поліпропілену, подушка сидіння з поліуретану, покрита тим же матеріалом, що й оббивка спинки з Fiberflex або тканини.
  • Всі моделі опціонально з м’якою підкладкою (з додатковим вирізаним поролоновим флісом і бічними підкладками).
  • Окремі моделі опціонально з постійним комфортним нахилом 6°
  • Еластична рама спинки регулюється по висоті на 60 мм у шести положеннях фіксації.
  • Для моделей зі шкіряною оббивкою сегменту крісел керівників, каркас спинки опціонально також доступний з оббивкою спинки з додатковою набивкою, а також на передній стороні додатково з ламінованим вирізаним флісом, вшитим у чохол і бічні сторони, за бажанням також із шкіряним чохлом.
  • Сидіння і спинка взаємозамінні.
  • 3D підлокітники з чорного або білого наскрізь пофарбованого поліаміду.
  • Накладки на підлокітники з чорного або сірого наскрізь пофарбованого поліуретану (TPU), за бажанням також з чорної поліуретанової піни, за необхідності покриті шкірою.
  • Оббиті шкірою підлокітники (додатково) для моделі 175/73 з контрастними швами.
  • Чохли на підлокітники з чорного поліпропілену наскрізь пофарбованого.
  • Підлокітники регулюються по висоті на 100 мм (вісім положень фіксації), по глибині на 40 мм, кожен повертається на 30° всередину і назовні.

Тип кресла
Дизайнерские кресла
Кожаные кресла руководителя
Кожаные эргономичные кресла
Кресла офисные
Топовые компьютерные и эргономичные кресла
Эргономичные кресла
Страна производитель
Германия
Максимальная нагрузка
120 кг
Материал спинки
Кожа
Материал сиденья
Кожа
Основание
Полированный алюминий
Подголовник
Не регулируемый
Подлокотники
Регулируемые
Механизм
Синхронный
Регулировки
Боковое качание
Высота посадки
Высота спинки
Глубина сиденья
Жесткость качания
Фиксация угла наклона
Гарантия
5 лет

Возможно, вам понравится

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5
Product added to wishlist
Товары добавлены в сравнение