Kreslalux на KIFF 2023 року

Цього року ми оновили асортимент високо-ергономічних крісел, а також привезли в Україну низку хороших якісних офісних крісел в бюджеті 200-300$. Крім того, доповнили вибір шкіряних крісел для керівника та топ-менеджменту та дизайнерських офісних крісел.

Тут ознайомимо вас з новинками саме ТМ Kreslalux і розповімо, чим вони відрізняються. А щоб прочитати про інші бренди та новинки - завітайте в розділ нашого блогу. 

НАЙКРАЩІ ЕРГОНОМІЧНІ ОФІСНІ КРІСЛА В БЮДЖЕТІ ДО 400$ ДЛЯ ПЕРСОНАЛУ ТА РОБОТИ ВДОМА

Метою нашої справи завжди було розвивати таку мережу виставкових залів крісел, де кожен знайде для себе оптимальне рішення – згідно потреб та бюджету. Тому в шоурумі Kreslalux ви знайдете патентовані системи з електричним регулюванням чи німецьким балансом і клімат-контролем. А також якісні крісла для тих, хто працює до 8 годин сидячи, регулярно розминається і потребує виключно хорошого синхронного механізму та підтримки постави.

Найкращі крісла для роботи в офісі та вдома до 8 годин сидячи 2023 року

  1. Крісло Swift – якісне базове крісло для комп’ютера

     

    Крісло Swift - це хороше ергономічне крісло, вартістю 7500-10000 грн (тут і надалі вказані ціни 2023 року, які з часом можуть змінитися), залежно від комплектації. Синхронний механізм фіксується в 4 положеннях, підлокітники 4D, гарантія 2 роки. Офісне крісло ідеально впишеться в домашній кабінет, може бути куплене для підлітка, а також є чудовим рішенням в якості офісного крісла для персоналу та операторів.

  2. Крісло In-point – в безлічі варіантів комбінації кольорів



    Крісло IN-POINT - якісне ергономічне крісло з синхронним механізмом, який спокійно тримає в балансі під час гойдання вагу до 90 кг (максимальне навантаження 110 кг). Вартість крісла 13750-15000 грн. Модель доступна в безлічі приємних кольрів, популярна в якості крісла для домашьного офісу, гарантія - 3 роки. 

  3. Крісло Bella – новинка 2023 року в ідеальному балансі ціни та якості



    Крісло Bella зовсім недавно з'явилося в шоурумі і вже отримало безліч позитивних відгуків. Вартість - 8500 грн. Ми прогнозуємо, що його зручне сидіння, класичний ергономічний дизайн та механізм з гарантією на 2 роки і регулюванням нахилу спинки - зробить модель однією з топ-5 в якості офісних крісел оператора. 

  4. Крісло Filo – достатньо високе офісне крісло, порівняно з іншими в переліку



    Крісло Filo - ергономічне офісне крісло з якісним механізмом і достатньо високою спинкою, порівняно з іншими моделями свого бюджету. Вартість крісла 8000-11250 грн, залежно від виду хрестовини, тканинної чи сітчастої спинки (на вибір) та наявності регулюваного в трьох площинах підголівника. Гарантія 3 роки. 

  5. Крісло Ergo Chair 2 – з найбільшою кількістю регулювань в даному списку



    Крісло Ergo Chair 2 або Autonomous, мабуть, відоме кожному, хто переглядав огляди ергономічних крісел американського ринку. Це популярне не надто недороге та якісне крісло для роботи з комп'ютером. В ньому є додаткова функція нахилу сидіння. Крісло досить глибоке, гарантія 3 роки, вартість - 12500 грн. Позитивні відгуки також отримує його сітчастий підголівник, зручний широкий та регульований в двох площинах.



Звертаємо вашу увагу, що за можливості, всі крісла потрібно тестувати особисто, якщо ви купуєте його для себе - кожна модель виставлена в виставковому залі нашого магазину та партнерських магазинів. До речі, на виставкові крісла ми пропонуємо приємні знижки. Для корпоративних замовників та дизайнерів діють спеціальні пропозиції - звертайтеся за деталями до менеджера. 

ДИЗАЙНЕРСЬКІ КРІСЛА ТА ШКІРЯНІ КРІСЛА КЕРІВНИКА – НОВИНКИ АСОРТИМЕНТУ 2023 РОКУ


POLY - найбільш красиве офісне ергономічне крісло 

Крісло POLY – дизайнерське ергономічне крісло в яскравих привабливих кольорах. Це крісло створив Ів Бехар – швейцарський дизайнер, що заснував студію FUSEPROJECT. Його студія регулярно працює з компаніями Herman Miller, Nike, MINI, PRADA та іншими брендами, продукти яких вам гарантовано знайомі.

Якщо з питанням естетики все зрозуміло лише з першого погляду – крісло беззаперечно красиве! – його перевагами його також є ергономічні особливості.

  • Німецький синхронний механізм BOCK
  • Комфортне регулювання сили гойдання з діапазоном на 5 позицій
  • Тканинна спинка та сидіння з 3D ефектом для розподілу ваги
  • Гарантійне обслуговування протягом 3 років

В асортименті моделі є 5 кольорів. Наш улюблений поки що DREAM ROSE. Модель отримала нагороду на міжнародному конкурсі DESIGN AWARD в 2022 році. Щоб тестувати крісло в шоурумі – телефонуйте зарання, уточнити, чи не забрали його на тест-драйв.

Шкіряні крісла керівника – асортимент ТМ Kreslalux 2023 року

Ми розуміємо, що дизайн певних кабінетів директора потребує класичного шкіряного крісла керівника. І докладаємо зусиль, щоб привозити в Україну саме ті моделі, які гарантують також якісний механізм, певний набір потрібних регулювань для комфортної роботи та стійкість матеріалів. Та найважливіше – вибір. Адже крісло керівника - це та категорія, де вигляд є першим параметром, від якого відштовхуються, залежно від дизайну кабінета.

Нижче лише низка шкіряних крісел в кабінет директора з нового асортименту. Проте в виставковому залі ми зібрали їх значно більше і запрошуємо вас ознайомитися з повним асортиментом.

  • Крісло керівника ROVER - 40000 грн, натуральна шкіра, гарантія 3 роки



  • Крісло керівника шкіряне PULMANN - з декором дерева, 35000 грн, гарантія 3 роки



  • Крісло керівника ARICO - з алюмінієвим акцентом, 24500 грн, гарантія 3 роки



  • Інші сучасні шкіряні крісла в кабінет диретора в оригінальному дизайні

Найдешевші офісні крісла в асортименті

  1. Крісло Target – без синхронного механізму, але з механізмом назилу.
  2. Крісло Profix для оператора - 3000 грн, з тканинним сидінням і сітчастою спинкою без підголівника.

Цих звичайних офісних крісел достатньо, якщо ви купуєте крісло для тимчасової роботи вдома, наприклад, на вихідні чи в якості крісла в приймальню. Також ці моделі слугують популярним рішенням в якості крісел для операторів зі змінним графіком. Загалом їх ергономічні властивості розраховані на приблизно 4 години роботи сидячи. Звичайно, за ними можна працювати весь робочий день – але, якщо у вас є певні проблеми чи питання зі спиною, ми радимо все ж обирати більш ергономічні моделі.

Де купити якісні офісні крісла в Україні і як обрати ідеальне крісло для себе

В київському шоурумі KRESLALUX зараз найбільший вибір якісних крісел в країні.

Тут зібрані бренди нашої ТМ, а також крісла відомих в світі виробників, моделі для керівника, персоналу, підлітків і навіть дітей. Крім того, ми розвиваємо мережу партнерських шоурумів в інших містах країни, звертайтеся до менеджера за адресами. Все тому, що єдина справді дієва порада з вибору крісла – це особиста примірка. Неможливо вгадати за відгуками чи описом товару. Особливо, якщо мова йде про ергономічне крісло, в якому ви плануєте працювати повний робочий день.

З радістю запрошуємо вас в виставкові зали і на місці, ми разом будемо порівнювати та шукати найкраще крісло для вас.