Напередодні зимових свят німецький виробник крісел традиційно тішить партнерів особливим прайсом зі знижками. А ми, в свою чергу, з приємністю можемо потішити наших клієнтів.

НА ЯКІ САМЕ НІМЕЦЬКІ ОФІСНІ КРІСЛА ДІЄ АКЦІЙНА ЦІНА В ГРУДНІ 2023 РОКУ

ОФІСНЕ КРІСЛО KLOBER MERA DIAMOND

  • Знижка діє на весь асортимент модельного ряду KLOBER MERA DIAMOND. Це тканинне крісло для офісу або домашнього робочого місця, з німецьким механізмом, дизайнерським акцентом, гарантією 5 років та запасом експлуатації на 10+ років регулярного використання.

 

ЕРГОНОМІЧНЕ КРІСЛО KLOBER CATO PLUS

  • Окрім того, купити зі знижкою також можна одне з кращих та надійних крісел оператора - Klober Cato. Це німецьке класичне офісне крісло, що легко витримує навантаження 120 кг, з гарантією на 5 років та запасом експлуатації на щонайменше 10 років в режимі 24/7.

Чому KLOBER - один з кращих європейських виробників ергономічних крісел

Ми вже розповідали про бренд в статті нашого блогу. Згадали також виробника в числі перших в матеріалі-огляді німецького ринку крісел. Компанія створює крісла з 1935 року, віддаючи шану традиціям та вражаючи меблевий світ новими технологіями водночас. Це перший бренд, що запропонував функцію клімат-контроля - персонального обігріву або охолодження крісла для комфорту людей та економії підприємств. Це виробник, який кожне крісло перевіряє на кінцевому етапі - саме тому всі вони приїжджають на склад офіційних постачальників в коробках вже зібрані. Контроль кожного етапу - візитівка бренду. Всі моделі створюються в одному місці, за принципом in-house.

  • Проте, наскільки б високі стандарти якості не задавав німецький бренд - ми нагадуємо, що ідеальне крісло можливо знайти, тільки тестуючи та порівнюючи між собою крісла різного типу. Для цього запрошуємо в найбільший в Україні виставковий зал якісних крісел - магазин Kreslalux.

В нашому шоурумі, а також низці партнерських магазинів можна тестувати німецькі крісла та замовляти їх за акційною ціною, доки триватимуть приємні знижки!