В 2023 році ми починаємо працювати ще з одним європейським виробником професійних ергономічних та якісних офісних крісел.

Знайомтеся, це французький бренд EUROSIT.

Вже цього листопада в шоурумі KRESLALUX ви зможете тестувати та купити його флагманську ергономічну модель – крісло MORPHOS. На сайті магазину ми вже додали декілька комплектацій крісла (див. нижче в рекомендованих товарах). А тут, розповімо, що встигли дізнатися про виробника і чому саме це крісло привертає найбільше уваги.

 

EUROSIT - французький виробник, заснований в 1948 році, який зараз належить до провідної французької меблевої групи (SOKOA), з оборотом понад 100 мільйонів євро та шістьма виробничими площадками. Група, визнана на міжнародному рівні своїм технологічним проривом, з екологічно відповідальним ергономічним дизайном. Компанія працює як з молодими продуктовими майстрами та їх інноваційними ідеями, так і з міжнародно визнаними дизайнерами, що роблять розумний дизайн історією бренду EUROSIT, додаючи ергономічну експертизу, яка необхідна для комфорту кожного крісла.

Коротка історія бренду EUROSIT

  • 1948 рік Марсель Мург створює MODERN TUBE
  • 1968 рік MODERN TUBE приєднується до Deville, а потім з Groupe du Louvre
  • 1973 рік MODERN TUBE змінює назву на EUROSITта відкриває перший магазин в Невере
  • 1997 рік EUROSIT об'єднується з групою SOKOA
  • 1998 рік створює своє 1-ше крісло з сітчастою спинкою
  • 2000 рік презентує перше сидіння з екодизайном
  • 2004 рік підписує Глобальний договір ООН про зниження впливу на навколишнє середовище
  • 2006 рік GENEXCO приєднується до групи
  • 2017 рік СОРЕК приєднується до групи
  • 2018 рік перший продукт з маркуванням WELL (E8)
  • 2019 рік EUROSIT купує виставковий зал Paris Anjou

Проте, якщо ця інформація є корисною для дизайнерів та архітекторів, а ви на цій сторінці зараз тому, що шукаєте просто зручне крісло для себе, повинні вас запевнити – це історія про якість. Сертифіковану, визнану та випробувану часом.

Крісло EUROSIT MORPHOS – чому ця ергономічна модель варта уваги

  • Дизайн: Крістоф Маршан (Christophe Marchand)
  • Ключова особливість: універсальність та можливість адаптації до звичних щоденних позицій сидячи

EUROSIT MORPHOS – досить високе крісло з широким ергономічним підголівником, професійним синхронним механізмом та регульованою підтримкою попереку, якщо ми говоримо про повну комплектацію. Крім того, модель Morphos є дизайнерською колекцією з великим вибором опцій. 

Розміри ергономічного крісла EUROSIT MORPHOS.

Регулювання офісного крісла EUROSIT MORPHOS:

  1. Крісло облаштоване синхронним механізмом руху з можливістю працювати сидячи в двох режимах - з фіксованою спинкою в рівному положенні, або 3-х положеннях нахилу; а також в режимі гойдання, розвантажуючи спину від тривалої напруги. Амплітуда нахилу спинки - 25°, сидіння - 8°. Ми рекомендуємо чергувати ці дві можливості та уникати постійного статичного навантаження.

  2. Для комфортного використання режиму гойдання в моделі передбачене регулювання сили спротиву спинки. Ви можете підлаштувати жорсткість гойдання під вагу. Орієнтовний діапазон 50-110 кг (максимальне навантаження 120 кг).

    Проте радимо перевіряти комфорт на практиці та тестувати крісло до покупки, якщо ви маєте таку можливість. 

  3. В кріслі регулюються висота сидіння, висота підтримки попереку (60 мм, 7 позицій) та висота підголівника, щоб ідеально підлаштуватися під зріст користувача в приблизних діапазонах 155-195 см.

  4. Також модель облаштована слайдер-механізмом сидіння, що дозволяє регулювати глибину його посадки (хід 60 мм, 7 позицій).

  5. Ергономічні підлокітники крісла регулюються в 4-х площинах, що робить модель Морфоз зручним не тільки в якості крісла керівника чи офісного крісла, але й комфортним рішенням для роботи з комп'ютером для тих, хто працює сидячи понад 6-8 годин щодня. 

Матеріали та сертифікати офісного крісла EUROSIT MORPHOS

Виходячи з можливостей регулювання, ми отримуємо крісло з повним набором ергономічних функцій. Залишається обрати лише потрібний для вас матеріал оббивки. Крісло MORPHOS може бути виконане повністю в тканинній оббивці, в оббивці з натуральної шкіри, або ж комбінованому варіанті - з сітчастою дихаючою спинкою та тканинним сидінням. На всі матеріали та комплектуючі в Україні діє гарантія протягом 5 років. Проте запасу експлуатації тканини та сітки вистачить значно на довший термін, згідно сертифікатів та тестуванню за циклами Мартіндейла (100+ тисяч циклів, що приблизно дорівнює 10+ років за умови щоденного використання).

Де тестувати та купити ергономічне крісло EUROSIT MORPHOS та інші крісла французського бренду в Україні

В виставковому залі магазину KRESLALUX ми зібрали найкращих виробників крісел в світі. І запрошуємо вас тестувати, порівнювати та обирати крісла в режимі реального часу, особисто випробувавши комфорт цікавої вам моделі. В 2023 році асортимент київського шоурума та низки партнерських залів в інших містах (перелік уточнюйте в менеджера) доповниться французським брендом EUROSIT. Зокрема, його найбільш універсальною та популярною моделлю - кріслом MORPHOS. 

Тож чекаємо на вас в шоурумі!
Ознайомитися з онлайн асортиментом можна нижче: