В 2023 році компанія Comfort Workspace презентувала нову модель серії високо ергономічних комп'ютерних крісел - Ergohuman SE (Special Edition). Дві версії Ergohuman SE " Zhichun Himalaya" та " Zhichun Night" вироблятимуть в обмеженій кількості всього лише по 5000 світло-сірих та 5000 чорних крісел на рік. Крісла доступні під замовлення виключно для найбільших офіційних дистрибуторів виробника в світі. А отже обов’язково приїдуть в Україну і чекатимуть на вас в шоурумі Kreslalux.

 

На фото справа: крісло Ergohuman SE Zhichun Himalaya в салоні Ferrari.

Перед тим як оглянути унікальний дизайн нових моделей, зауважимо: в будь-якій комплектації, крісло Ergohuman – забезпечує щоденну безпечну і здорову роботу сидячи. Моделі Ergohuman Elite 2, Ergohuman Luxury 2, Ergohuman Project та Ergohuman SE – об’єднує спільна конструкція з вираженою підтримкою попереку та контролем постави, а також синхронний механізм. Передусім це ергономічне крісло, а крісла потрібно тестувати, адже їх комфорт можливо оцінити лише на практиці.

ВТІЛЕННЯ НАЙВИЩОЇ ВЕРШИНИ НА ЗЕМЛІ - ІСТОРІЯ ДИЗАЙНУ СЕРІЇ КРІСЕЛ ERGOHUMAN SPECIAL EDITION 2023

Гора Джомолунгма в Гімалаях є найвищою вершиною світу. Вона вирізняється палітрою чистого білого кольору, котрий в певну частину дня візуально затиснутий між двома відтінками сірого. Впіймавши це натхнення, Comfort Workspace створила спеціальну версію ERGOHUMAN SE «ZHICHUN Himalaya» з неймовірною сіткою та бездоганним виконанням, що відтворює унікальні кольори найвищої точки на землі в осяйному біло-сірому кольорі.

 

Слово «ZHICHUN» відноситься до чистої намистини Дзі, небесного каменю в тибетському фольклорі. Це слово також означає найвищий рівень майстерності. Зовнішній вигляд і дизайн крісла Ergohuman SE віддає данину Гімалаям і поєднує в собі цю майстерність. Гора Джомолунгма змінюється завдяки сонячному світлу. Освітлена сторона біла та сіра, а інша сторона - далеко від світла, темна та туманна. Night of Zhichun досліджує таємничу естетику цієї темряви. Тоді як Zhichun Himalaya – натхненна світлом. Два крісла доповнюють один одного і неперевершено виглядатимуть разом в інтер’єрі вашого офісу.

 

МАЙСТЕРНІСТЬ В ДЕТАЛЯХ – ЕЛЕМЕНТИ УПРАВЛІННЯ В КРІСЛАХ СЕРІЇ ERGOHUMAN SE

Якщо ми говоримо про функціонал крісла – він повністю відповідає новим стандартам Ergohuman. Крісло регулюється:

  • за висотою посадки
  • висотою спинки
  • глибиною сидіння
  • регульовані також підлокітники та підголівник

Синхронний механізм фіксується в 6 позиціях нахилу спинки, регулюється також жорсткість гойдання під вагу користувача. Додатково у вас є можливість включити або відключити функцію нахилу спинки вперед. В моделях Ergohuman SE акцент створений саме на унікальних деталях та дизайні сітки.

Як виглядають елементи управління в нових ергономічних кріслах

  1. Оновлений дизайн елементів управління в світлій версії крісла.



  2. Оновлений дизайн елементів управління в темній версії крісла.

Де купити крісло Ergohuman SE лімітованої серії і для кого створені нові моделі

Крісла Ergohuman 2022 та 2023 року підлаштовуються під користувачів в приблизному діапазоні зросту 160 см – 190 см. Максимально рекомендоване навантаження крісла – 120 кг, гарантія в Україні – 5 років. Моделі підлаштовуються під параметри людини, проте приміряти їх все рівно необхідно, щоб переконатися в зручності ергономічного крісла. Серія Ergohuman Special Edition – створена для тих, хто очікує від крісла не тільки користі, але й здатності естетично доповнити приміщення офісу чи домашнього кабінету. Для тих, хто цінує відмінний дизайн і сміливо обирає ті речі, які відрізнятимуть його чи її простір.

Вони поза буденністю і справді красиві в деталях.

Крісла Ergohuman SE ми вперше привеземо в Україну в середині літа 2023 року. Проте не зволікайте. Адже кількість крісел обмежена. Чекаємо на вас в виставковому залі!