Кресло COM-PRO TRULY BLACK, эргономичное, с подголовником

23 000 грн.

Страна: Тайвань. Класс: эргономичное, для высоких людей. Корпус: пластик. Основание: металл. Обивка: ткань. Регулировки: механизм качания, фиксация угла наклона, жесткость качания, высота кресла, высота спинки, жесткость поясничной опоры, глубина сиденья, высота подлокотников. Подголовник - регулируемый. Гарантия: 3 года. Максимальный вес: 120 кг.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
0 - 0 отзывы

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

Крісло COMF-PRO TRULY BLACK - справді високе ергономічне крісло 

Крісло Truly - одне з небагатьох крісел, діапазон регулювання якого підлаштовується під зріст 160-210 см. Звісно, це умовний висновок з нашого досвіду в шоурумі, і ми нагадуємо, що міряти будь-яке крісло до покупки дуже важливо. Окрім спинки, котра регулюється за висотою, його особливістю є також синхронний механізм для зміни положення під час роботи сидячи, правильна анатомічна конструкція і якісні матеріали, котрі розраховані на щоденну експлуатацію протягом мінімум 5-ти років. 

Особливості комп'ютерного крісла Truly - висока спинка, що підлаштовується під зріст 210 см та інші характеристики

  1. Основа будь-якого ергономічного крісла - це механізм, котрий дозволяє фіксувати спинку в різних кутах нахилу, а також працювати в режимі гойдання, щоб розвантажувати спину і забезпечити собі регулярний рух, навіть під час роботи сидячи. Синхронний механізм крісла Truly працює таким чином, щоб під час нахилу спинки ваші ноги залишалися на підлозі, сидіння при цьому лише трішки підіймається по траекторії коліна. А ви - працюєте комфотно та впевнено. 
  2. Крісло також підлаштовується під вагу користувача завдяки налаштуванню сили гойдання пружини, котра "накручується" важелем справа під сидіннням.
  3. В кріслі регулюється висота спинки, глибина сидіння та натяг поперекової підтримки - це дозволяє налаштувати його під практично будь-які параметри зросту користувача. 
  4. Для ще більшого комфорту крісло Truly доповнене високим та регульованим підголівником, а також регульованими підлокітниками для роботи з комп'ютерним столом. 
  5. Спинка крісла виконана з спеціального пластику, гнучкість якого дозволяє плавно і зручно розподілити вагу. Сидіння формоване та оббите тканиною. Таке рішення для постійної роботи сидячи забезпечить вам правильну терморегуляцію.

Гарантія на крісло діє протягом трьох років.

Матеріали ергономічного крісла Truly 

Спинка крісла виконана зі спеціального еластичного пластику, котрий достатньо міцний, щоб підтримати поставу та вигин попереку, проте адаптується до спини і зміни положення спинки. Підтримка попереку також регулюється окремо за жорсткістю. Сидіння крісла оббите тканиною, сформоване, середньої жорсткості. Хрестовина - алюмінієва. Загалом, матеріали крісла розраховані на 5-10 років експлуатації без деформації, залежно від навантаження щоденного використання.

Де купити високі крісла для роботи з комп'ютером 

Зпрошуємо вас тестувати ергономічні крісла в виставковий зал магазину Kreslalux, а також в партнерські шоуруми в низці українських міст. Тестувати крісло важливо, особливо, якщо ви працюєте щодня сидячи по 8 та більше годин. На місці ви зможете порівняти модель Truly з іншими кріслами, спробувати налаштувати його ергономічні функції та переконатися, наскільки воно є зручним особисто для вас.

Максимальная нагрузка
120 кг
Материал спинки
Пластик
Материал сиденья
Ткань
Основание
Металл
Цвет
Черный
Подголовник
Регулируемый
Подлокотники
Регулируемые
Механизм
Синхронный
Регулировки
Высота посадки
Высота поясничной опоры
Высота спинки
Глубина сиденья
Глубина спинки
Жесткость качания
Жесткость поясничной опоры
Фиксация угла наклона

Покупатели этого товара так же приобрели:

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5
Product added to wishlist
Товары добавлены в сравнение