Кресло ENJOY BUDGET 2 BLACK FABRIC эргономичное

  • Новое
15 500 грн.

Страна: Шотландия. Крестовина: усиленная, виниловая. Корпус: пластик, основание сиденья - пластик, металл. Материал обивки:  спинка - сетка, сиденье - ткань + сетка (100 тыс. циклов). Регулировки: высота кресла, высота спинки (5 позиций), фиксация и жесткость качания. Подлокотники: регулируемые 3D. Подголовник: 2D. Нагрузка: 120 кг. Гарантия: 3 года.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
5,00 - 1 отзыв

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв
Тип кресла
Кресла оператора (для персонала)
Кресла офисные
Сетчатые кресла
Эргономичные кресла
Страна производитель
Шотландия
Максимальная нагрузка
120 кг
Материал спинки
Сетка
Материал сиденья
Сетка
Ткань
Основание
Усиленный пластик
Подголовник
Регулируемый
Подлокотники
Регулируемые
Регулировки
Высота посадки
Высота поясничной опоры
Высота спинки
Жесткость качания
Жесткость поясничной опоры
Фиксация угла наклона
Гарантия
3 года

Особенности эргономичных моделей кресел: заводской механизм Single Level Control - единственный рычаг для управления основными настройками; алюминиевые литые основания; эргономичный контроль осанки. Сертификаты: GREENGUARD, LEED, ANSI / BIFMA, SGS BS EN1335. Обращайтесь к менеджеру за онлайн-каталогом, если вы закупщик, или приезжайте к нам в шоурум на тест-драйв - если ищете компьютерное кресло для длительной работы.

Возможно, вам понравится

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
0 из 0 люди нашли следующий отзыв полезным
Доставка: 0 1 2 3 4
Якість: 0 1 2 3 4

До цього я був власником крісла Merryfair WAU яке прослужило мені 3 роки, після чого тріснуло сидіння (+ воно також "просіло"" і стало твердим).
Після цього я більше року ще намагався ним користуватись, поки в один момент не вирішив що прийшов час купляти нове крісло.

Почав активно переглядати варіанти і зупинив свій вибір на моделях виробника Comfort Seating (оскільки ознайомившись з десятками відгуків та відео про бренд Comfort Seating, я впевнений у якості їх продукції - вони в усіх порівняннях та оглядах на Youtube входять в топ 5 найкращих виробників офісних крісел в Європі та США)

Довго вагався між моделями Ergohuman, Enjoy та Mirus, але остаточно вибрав Enjoy 2.
Основною причиною вибору Enjoy 2 стала універсальність цієї моделі – крісло підходить більшості людей, навіть без попередньої примірки (особливо з тканинним сидінням).

Після замовлення, крісло отримав через день. Збірка крісла зайняла буквально 20хв часу та була дуже простою (на Ютубі є навіть коротке відео збірки цієї моделі).

Після кількох днів використання крісла Enjoy Budget 2 можу сказати, що я повністю задоволений покупкою:
- Крісло дуже легке, що дозволяє плавно рухатися по підлозі майже не докладаючи зусиль
- Тканинне сидіння набагато м’якше, ніж я очікував, і забезпечує комфортну роботу навіть якщо потрібно сидіти по 10-12 годин на добу
- Спинка має дуже мʼяку підтримку струнами та плавне регулювання
- Також в кріслі досить широкий підголовник який можна регулювати як по висоті, так і навколо горизонтальної осі

Це крісло однозначно перевершило мої очікування і на мій погляд в діапазоні до 500$ це один з найкращих існуючих варіантів. Єдиний момент - кому хочеться "жорстку" підтримку спини - краще подивитись на ту ж модель Ergohuman, тому що тут вона дійсно більш комфортна, мʼяка і не "впирається" в спину)

Окрема подяка магазину KreslaLux за те що допомогли з вибором, проконсультували, та відповіли на всі питання що в мене виникали! Дійсно професіонали своєї справи!
Тому однозначно можу і буду рекомендувати як магазин, так і саме крісло!


Product added to wishlist
Товары добавлены в сравнение