ЩО ТАКЕ ORGATEC

ORGATEC у Кельні (Німеччина) є провідною світовою виставкою обладнання та меблів для планування робочих місць та офісів, а також організаційних і комерційних будівель. Особи, які приймають рішення та менеджери із закупівель з усіх сторін планування, від персоналу до архітектури інтер’єру, оздоблення, меблів, управління об’єктами та операційних компаній, отримують перспективні імпульси, передові підходи та рішення поточних проблем через презентації та обмін з експертами з усього світу. 

В жовтні цього року ми вкотре поїдемо на одну з найбільш масштабних експозицій офісних ергономічних меблів в світі. І привеземо вам кожен вражаючий тренд та новину від виробників нашого імпорту і не тільки. Про низку афішованих виробниками продуктів та тем які вони покажуть – пишемо нижче.

ЧОМУ МИ ВДЯЧНІ ЦІЙ МОЖЛИВОСТІ

Світ розвивається, в тому числі й виробники меблів – створюються унікальні технології екологічного виробництва, патентуються нові механізми, що миттєво реагують на рухи тіла під час роботи, продукуються нові матеріали, сітки та тканини з клімат контролем і запасом експлуатації на 50 років.Чого варта лише піна з морської трави для сидінь крісел. Меблі стають ще розумніші, пропонують повну інтеграцію в наше життя, щоб зробити робочий процес більш здоровим, комфортним та безпечним. І змусити рухатися частіше та слідкувати за показниками здоров’я. Ми віримо, що результати цього розвитку повинні бути на українському ринку дизайну та архітектури, бути доступними. І наше завдання як найбільшого імпортера ергономічних крісел (і не тільки) в країні – досягнути цієї мети, тримати руку на пульсі розвитку.

Ця віра є наслідком віри в перемогу.

В те, що настане час, коли ми почнемо будувати і зміцнювати нову країну під мирним небом без м*рзоти на нашій території. Коли з'являтимуться сотні нових офісів та проектів. І в те, що зараз справжнє «дякую» захисникам повинне підкріплюватися реальною допомогою, реальною підтримкою в боротьбі – а без руху в своїй сфері, без постійної роботи, цього зробити неможливо. Тож ми їдемо.
І щасливі, що маємо цю можливість.

ЯКОЮ БУДЕ ORGATEC В 2024 ТА ЧОГО ОЧІКУВАТИ ВІД ТАКИХ ПОТУЖНИХ ВИРОБНИКІВ ЕРГОНОМІЧНИХ МЕБЛІВ ЯК WILKHAHN, FLOKK, DAUPHIN

  • Тема: New Vision of work. Коли: 22.-25.10.2024. 

ORGATEC 2024 здивує відвідувачів новою концепцією виставки та оновленим плануванням залу. Кожен зал буде «зоною фокусування» зі спеціальними темами, пов’язаними з майбутнім роботи. Відвідувачі знайдуть цікаву інформацію про тенденції та розробки, а також про відповідних експонентів і продукти. Концепція передбачає багато місця для натхнення та обміну інформацією про робочий світ завтрашнього дня.

Приклади тем для панельних дискусій та обмінну досвідом

    Серед п’яти фокусів події Orgatec цього року:

    1. Доповнена реальність або Inspired Augmented Office

      У фокусній сфері #InspiredAugmentedOffice ORGATEC разом із zgoll GmbH представляє конкретні передові приклади та тенденції, починаючи від гібридних зустрічей і закінчуючи «просторовими обчисленнями» та майбутнім змішаної та доповненої реальності в середовищах Smart-Work. Відвідувачі можуть відчути та сфотографувати це за допомогою MR-гарнітур або власних мобільних пристроїв, отримуючи уявлення про поточні найкращі підходи до гібридних приміщень для зустрічей і майбутню перспективу кімнат для спільної роботи змішаної реальності.





       
    2. Стійкі матеріали ергономічних меблів

      В розпал переходу до циркулярної економіки, в фокусній зоні #CircularBiomaterials пропонується відкрити для себе майбутнє технологій стійких матеріалів, поспілкуватися з професіоналами та дізнатися, як зробити свій бізнес більш стійким.



      Тут будуть представлені інноваційні рішення, що дають економічні та технічні переваги - такі як піна з морської трави для меблів і амортизація з волокна рогозу, текстиль із бананових волокон. Ці продукти слугують вражаючими прикладами того, як промисловість може бути трансформована за допомогою відновлюваних і саморозкладних матеріалів.

    3. OfficeXperience

      В залі 8 відвідувачі зможуть відчути #OfficeXperience, офісну презентацію в прямому ефірі, кураторами якої є експерти, які представляють новаторські основні теми в міжгалузевій спільноті. Завдяки зустрічам, екскурсіям і семінарам учасники виставок можуть досліджувати прямі переваги робочого місця наступного покоління та випробувати інноваційні концепції простору, продуктів і послуг.



      Flokk - скандинавський холдинг виробників RH, HAG, Profim, Giroflex - для цьогорічної виставки Orgatec представляє «Borrowed from the Loop», велику інтерактивну виставку, розроблену відомою компанією Hunting & Narud. Ця виставка, виготовлена ​​з перероблених і придатних для вторинної переробки матеріалів, як ніколи раніше демонструє бренди, підкреслюючи потужний шлях компанії до екологічного дизайну, призначеного для покращення самопочуття та продуктивності користувачів і зменшенню впливу на середовище до мінімуму.

    4. Лаунж крісла і меблі в фокусі #Indoor&OutdoorHospitality

      На цьогорічному ORGATEC головним фокусом є лаунжі в приміщенні та на відкритому повітрі, а високоякісні виробники меблів за контрактом представляють інноваційні концепції для підвищення якості перебування та гостинності. Ми обов'язково дізнаємося, як ці компанії створюють атмосферу та покращують комфорт у приміщеннях і на вулиці за допомогою своїх меблів.


       
    5. #TheCircularHouse

      На відвідувачів чекає 500 м² орієнтованого на майбутнє досвіду з інноваційними рішеннями для індустрії офісних меблів і не тільки. Подія включає надихаючі основні промови, глибокі дискусії та екскурсію в майбутнє роботи.

    ЯКІ ЩЕ ВИРОБНИКИ ЕРГОНОМІЧНИХ ОФІСНИХ КРІСЕЛ І МЕБЛІВ АФІШУВАЛИ СВОЮ УЧАСТЬ

    • Wilkhahn Wilkening + Hahne GmbH + Co. KG - фокус на людях

    Wilkhahn вважається рушійною силою, коли йдеться про нові концепції та інновації для офісної роботи. Вони передбачили глобальні тенденції, такі як стійкість, гнучкі форми співпраці та добробут на ранній стадії, і втілили їх у зразкові рішення. Виробник наголосив, що об’єднав власну корпоративну культуру, яка розвивалася протягом десятиліть, різноманітний міжнародний досвід проектів і численні наукові дослідження змін в офісній роботі в концепції «Робочого місця, орієнтованого на людину». Та обіцяє практичне уявлення про офісне середовище, де люди люблять перебувати та продуктивно працюють у завтрашньому світі. 

    А також:

    • VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken GmbH & Co. KG
    • Viasit Bürositzmöbel GmbH
    • Sedus Stoll Aktiengesellschaft
    • Pami Workspace Designers
    • PREFORM GmbH
    • REISS Büromöbel GmbH
    • König + Neurath AG
    • PALMBERG Büroeinrichtungen + Service GmbH
    • KÖHL GmbH
    • JAB ANSTOETZ Group 
    • Kinnarps GmbH
    • Flokk GmbH Flokk 
    • Götessons Design Group
    • Interstuhl Büromöbel GmbH & Co. KG
    • Buzzi Space

    • Dauphin HumanDesign® Group



      Концепція Workheart ми забезпечуємо ідеальний баланс між продуктивністю та емоційністю в офісі та разом з нашими партнерами адаптуємо його до гібридного робочого світу/ (c)

    • EasternGraphics GmbH
    • Aeris GmbH Aeris
    • ASSMANN BÜROMÖBEL GMBH & CO. KG

    Та багато інших.