Виробник Hookay доповнив асортимент ергономічних крісел в сітці, а також вперше за свою історію анонсував крісло з функцією масажу та обігріву. Нагадуємо, чому його крісла популярні в Китаї та Америці і знайомимо з новими моделями.

Читати більше про виробника, патенти та флагманські крісла в нашому блозі.

Нові комп'ютерні ергономічні крісла Hookay 2024 року

В цьому році виробник презентував оновлену модель свого найпопулярнішого крісла EXPERT SAIL. А також познайомим з абсолютно новим кріслом SHARP. Крім того, розповів  про нову технологію - систему масажу, охолодження та обігріву крісла. 

Крісло Hookay Expert Sail 2 - що нового

Серія крісел Sail - це сітчасті крісла з регульованю за висотою спинкою та підголівником. В ній облаштована адаптивна підтримка попереку і модель підлаштовується під ширкий діапазон користувачів, приблизно в межах зросту 155-195 см. Звичайно, особиста примірка завжди важлива. В флагманських крісел - основа вилита з алюмінію, а механізм - патентований.

В дешевшій версії "для оператоора" - основа нейлонова і сидіння тканинне, механізм - простіший, але з усіма потрібними функціями. 

Для порівняння, ось актуальні та доступні для тестування та покупки комплектації крісла

Різниця у вартості між SAIL та SAIL 2 - зовсім невелика, 21500 грн та 23000 грн в моделях без підставки для ніг станом на 2024 рік. Спрощена версія коштує 13000 грн. Проте, в другій версії крісла ми бачимо зовсім нові підлокітники і трішки іншу конструкцію на вигляд. 

Що регулюється:

  • висота спинки (4 положень)
  • глибина сидіння
  • висота крісла
  • підлокітники 4D (5D в нових; лише за висотою - в кріслі оператора)
  • підголівник 2D
  • синхронний механізм, з фіксацією кутів нахилу
  • сила гойдання

Крісло Hookay Expert SHARP -  натхненне Ейфелевою вежею

Ейфелева вежа - символ сучасного художнього дизайну, який вважався "божевільним" Ергономічні крісла Sharp інтегрують вигляд Ейфелевої вежі в крісло, алюмінієвий роз’єм для спинки схожий на неї та символізує стиль, силу, динаміку та зміни (с. Hookay)

Sharp також є похідним продуктом Sail і успадкував більшість ергономічних функцій. Спинка, виготовлена ​​зі стильного міцного алюмінієвого з’єднувача з динамічною формованою поперековою підтримкою, це крісло ідеально синхронізується з будь-яким користувачем для тривалого сидіння.

  • Зверніть увагу:
    крісла Hookay, в їх флагманських та бюджених версіях - виставлені в найбільшому шоурумі  офісних ергономічних крісел в Україні.

Тож ми запрошуємо вас тестувати і порівнювати різні моделі, щоб бути впевненим, яка саме конструкція спинки вам потрібна.

Крісло Hookay з технологією MASSAGE & HEATING - унікальне офісне крісло з масажем, охолодженням та обігрівом

Настала черга новинки, котру ми особисто ще не бачили, але дуже чекаємо! І обов'язково оновимо статтю, коли вона потрапить в наш виставковий зал. Адже це буде другим кріслом після Klöber Klimastuhl з клімат-контролем! 

Комп'ютерне крісло з масажем попереку - новинка 2024 року

Отже, що про них каже сам виробник:

Представляємо нашу нову модель, масажний блок для крісла бестселера крісла Sail з динамічною підтримкою попереку. Поєднання динамічної поперекової підтримки та функцій масажу, підігріву та охолодження стане революційною інновацією для високо ергономічного крісла.

  1. Масаж

    Тривале сидіння може викликати дискомфорт і напругу, особливо в попереку. Вбудована функція масажу нашого крісла забезпечує ефективне рішення. Він має два режими: ніжний режим для заспокійливих відчуттів і сильний режим для більш інтенсивного зменшення напруги. Незалежно від того, відпочиваєте ви, працюєте чи відновлюєтеся після тривалої наради, ви можете легко перемикатися між режимами відповідно до ваших потреб, забезпечуючи швидке зняття стресу та розслаблення.

  2. Підігрів

    Холодна погода може посилити дискомфорт і скутість спини. Функція підігріву нашого крісла вирішує це, доставляючи цілеспрямоване тепло поперековій області. Ця функція особливо корисна взимку або в приміщеннях з кондиціонером, сприяючи кращому здоров’ю хребта та поперекового відділу. Простим натисканням кнопки технологія швидкого зігрівання забезпечує затишне тепло, допомагаючи вам залишатися зосередженими та комфортними протягом дня.

  3. Охолодження

    Для тих, хто потребує відпочинку від спеки або просто хоче підтримувати комфортну температуру тіла під час тривалої роботи, наше крісло має систему охолодження. Подвійні вентилятори забезпечують циркуляцію повітря навколо поперекової області, запобігаючи перегріву та підвищуючи загальний комфорт. Ця функція особливо корисна в теплу пору року або в офісах, де важко регулювати температуру.

Захопливо, правда?

ДЕ КУПИТИ І ТЕСТУВАТИ КРІСЛА HOOKAY EXPERT В УКРАЇНІ

Крісла Hookay Expert Sail, Star, Fly та інші моделі - зарекомендували себе як міцні крісла, чия пружина здатна тримати в балансі вагу 110 кг, а сітка - понад 10 років витримувати щоденну експлуатацію і зберігати стійкість. Це якісні топові крісла для комп'ютера, з правильною безпечню ергономічноюю конструкцією спинок і патентованими механізмами від виробника. Також це порівняно молодий виробник, що створений на початку цього століття і це дає користувачу суттєву перевагу - значно нижчу вартість крісел, порівняно з моделями такої ж якості інших світових виробників. 

За виробником цікаво слідкувати і певні оновлення його справді вражають! В виставковому залі Kreeslalux в Києві, а також в партнерських шоурумах в низці інших міст - виставлені його сітчасті крісла і ми наполегливо рекомендуємо - не оминайте їх в процесі покупки, порівнюйте та тестуйте. 

Зокрема, в сегменті сітчастих крісел, що прослужать 10+років та вартістю 500-600$ - це одні з найкращих для роботи з комп'ютером.

Чекаємо вас в шоурумі!