Зустрічайте в 2024-ому - крісла німецького виробника в шоурумі Kreslalux.

Ми стаємо імпортером Dauphin в Україні.
І ось чому радіємо цій новині:

  • це компанія з вражаючою історією патентів в сфері ергономіки (85+) та дизайну (150+)


     
  • це найбільший холдинг офісних ергономічних меблів в Європі, що працює з кращими продуктовими дизайнерами та архітекторами світу 
  • це виробник крісел бездоганної і детально сертифікованої якості з власними виробничими майданчиками компонентів, тканин та дизайн-студією
    - ми не жартували, коли згадували про велику любов до підтверджених стандартів в статті про  німецький ринок крісел

  • це виробник, на екологічні стандарти якого варто рівнятися - нижче ми про них ще згадаємо
  • це - НІМЕЦЬКІ КРІСЛА! і кожен розуміє значення цього вислову
  • це компанія, що здатна закрити ВСЮ потребу в місцях для сидіння та меблях будь-якого офісного проекту.

Повірте, вам буде цікаво дізнатися більше!


На фото: засновник виробника та холдингу компаній Фрідріх Дофін.

DAUPHIN OFFICE INTERIORS GMBH & CO. KG
- ФАКТИ З ІСТОРІЇ КОМПАНІЇ ТА КРАЩІ ОФІСНІ КРІСЛА ВІД ВИРОБНИКА 

Історія компанії розпочалася в 1968-ому році. Саме тоді Фрідріх-Вільгельм Дофін, придбав німецький підрозділ британського виробника офісних стільців. Він почав імпортувати та розповсюджувати стільці під назвою «Evertaut International», а пізніше «Friedrich-W. Dauphin, Alleinimporteur Evertaut International». Цей крок визначив початок постійної мети - надавати інноваційні рішення для сидіння.

Бачити перспективи та не шкодувати інвестицій в інновації - стало традицією родини Дофін.

Штаб-квартира компанії була розташована в Оффенхаузені в 1973 році. Саме тут побудували перший завод, який розширювали та розвивали протягом багатьох років.

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОЖНОГО ЕТАПУ ВИРОБНИЦТВА - РИСА, ЩО СУПРОВОДЖУЄ DAUPHIN З САМОГО ПОЧАТКУ

  • В 1980-х і 90-х роках компанія зосередилися на розбудові ланцюжка ціноутворення та контролю етапів, відкривши додаткові виробничі майданчики. 



    Компанія Dauphin Components була заснована в Песнеку, Тюрінгія, для виробництва механізмів і компонентів для сидінь.



    Тоді як Artifex Büromöbel GmbH стали надійним постачальником оббивки.



    Також була створена власна студія дизайну.



  • В 1992 році сімейний бізнес перейшов під егіду холдингової компанії «Dauphin Office Interiors GmbH & Co. KG». Холдинг придбав ще двох виробників крісел: Trendoffice і Züco. З трьома різними брендами Dauphin Group стала відомим та потужним ім’ям на ринку офісних крісел і дотичних до них.

  • ЦІКАВИЙ ФАКТ:
    В 1999 році подорож привела компанію до « Alée Bleue », мальовничої виноробної ферми в Південній Африці. Сім'я Дофінів перетворила місце на культовий маєток, де виробляють вина та оливки та оливки та відзначають важливі події - що говорить також про корпоративну культуру.

  • Восени 2002 року було створено групу Dauphin HumanDesign ® (DHDG), яка об’єднала досвід модульних меблів та офісних кубів Bosse, сучасність Trendoffice і мистцество дизайну Züco - в сфері продажів, маркетингу та консультування.

Цей цілісний підхід дозволив пропонувати замовникам DAUPHIN повні рішення для всього сектору офісів і приміщень.

Маючи мережу торгових і виробничих компаній по всьому світу та присутність у 81 країні, Dauphin Group є одним із провідних європейських виробників офісних крісел. У всьому світі в нього працює понад 1200 людей.

Приклад закритого проекту:

Чи б то нова робота, адаптована робота чи домашній офіс: Dauphin пропонує унікальний асортимент інноваційних рішень для сидіння в офісах, громадських місцях і промислових приміщенm. Маючи понад п’ятдесят років досвіду та технічної експертизи, вони є одним із провідних європейських виробників офісних крісел. Ми створюємо ергономічне робоче середовище та втілюємо ергономіку в життя (с).

НАЙКРАЩІ НІМЕЦЬКІ ЕРГОНОМІЧНІ ОФІСНІ КРІСЛА ВІД ВИРОБНИКА DAUPHIN СТАНОМ НА 2024 РІК

Ми обрали і вже додали до асортименту нашого онлайн магазину крісел, а також очікуємо виставковому залі декілька моделей, від яких були в захваті на міжнародних виставках. Звичайно, асортимент буде збільшуватися - а вас запрошуємо на тест-драйв  німецької ергономіки найвищої якості. 

1. Крісло ергономічне офісне DAUPHIN INDEED

Елегантний легкий дизайн крісла та сотні варіантів оббивки робить його чудовим командним гравцем вбудь-якому інтер'єрі офісу чи домашнього кабінету. А німецька ергономіка та якість - гарантує безпечну, комфортну роботу з комп'ютером та столом загалом.

В 2022 модель відомого дизайнера меблів Rüdiger Schaack отримала нагороду German Design Award.

Серед характеристик, що привертають увагу:

  • крісло Ø на 20% легше і витримує максимальне навантаження 150 кг

    Щоб зробити стілець простим у користуванні та зберегти ресурси під час виробництва, німецький виробник безкомпромісно скоротив використання матеріалів – заощадивши 20% ваги порівняно з аналогічними кріслами! Дивовижно: але при цьому Indeed справді витримує вагу тіла приблизно до 150 кг!

  • 99% зроблено з ПЕТ пляшок

    Зробимо світ трішки кращим – і кольоровішим! Dauphin дотримується цього підходу. Для чохла використовується «Tonal fabric». Вона на 99% виготовлена із перероблених ПЕТ-пляшок і, завдяки своєму позитивному впливу на навколишнє середовище загалом, крісло отримало сертифікат Oeko-Tex та екомаркування ЄС.

  • -60% обсягу упаковки

    Економлячи на пакувальних матеріалах, можгна зменшити обсяг упаковки до 60%. Це означає, що ми збільшується вантажопідйомність вантажівок і одночасно зменшуються викиди CO 2. Це сприяє екологічній свідомості для всіх.

  • Максимальна довговічність (The Blue Angel сертифікат)


    Блакитний янгол, екологічний символ уряду Німеччини, символізує особливо екологічно чисті продукти, які містять низький рівень шкідливих речовин.

  • Час налаштування крісла 2 хв

    Вам не потрібно жодних інструментів. Отримавши своє ергономічне крісло, вже через 2 хвилини ви зможете з ним працювати сидячи.

 

 

2. Крісло ергономічне DAUPHIN LORDO

3. Крісло ергономічне DAUPHIN INTOUCH.

Де тестувати та купити найкращі німецькі крісла виробника Dauphin в Україні

Станом на початок липня 2024 року, зараз ми очікуємо крісла в виставковому залі Kreslalux в Києві. Саме тут в шоурумі зібрані найкращі ергономічні крісла світу.  І ми запрошуємо вас їх порівнювати, забирати на тест-драйв, тестувати з ноутбуком в роботі на місці - загалом витратити достатньо часу, щоб знайти справді те саме, ідеальне для вашої спини ергономічне крісло.

Також раді будемо спілкуванню з дизайнерами та архітекторами - Dauphin відкриває нові можливості та задає такий рівень якості, що кожен проект з ним вже приречений на успіх.

*Стаття буде оновлюватися по мірі поступлення крісел*