Кресло PROFIM LIGHT UP (230SL GREY P61PU, NX-01), для оператора

16 500 грн.

Страна: Польша. Крестовина: нейлон.  Материал: износостойкая ткань. Класс: кресло оператора, для дома, для подростков. Механизм: синхронный. Регулировки: высота кресла, фиксация наклона в 5-ти положениях, жесткость качания, слайдер-механизм выдвижения сиденья. Подлокотники: регулируемые по высоте. Нагрузка - 120 кг. Гарантия - 5 лет. Ткань - Next, цвет NX-1, желтый.

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:
0 1 2 3 4
5,00 - 1 отзыв

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв
Тип кресла
Кресла оператора (для персонала)
Кресла офисные
Тканевые кресла
Эргономичные кресла
Максимальная нагрузка
120 кг
Материал спинки
Ткань
Материал сиденья
Ткань
Основание
Усиленный пластик
Цвет
Желтый
Подголовник
Отсутствует
Подлокотники
Регулируемые
Гарантия
5 лет

Возможно, вам понравится

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
1 из 3 люди нашли следующий отзыв полезным
Доставка: 0 1 2 3 4
Качество: 0 1 2 3 4

Не можу не залишити коментар. Нещодавно замовляв собі крісло gt racer x-782 – за фактом від якого я ще в житті не був так розчарований – воно максимально незручне, погане за якістю та ергономікою. Ти постійно з нього звалюється, сидиш криво і на рівні столу, так що п'яти не дістають до підлоги і нижче воно не опускається. Ще й ціна 15000 грн...

Так що поки славнозвітне крісло GT їхало, я замовив синові - помаранчеве крісло PROFIM LIGHT UP. Коли воно приїхало, я думав, що воно буде ще незручніше нiж GT Racer, але я помилявся - ЦЕ ПРОСТО КАЙФ! Крісло дійсно для людей!

1) Дуже зручно налаштовувати пружність спинки - ручку крутиш всього на 360 градусів на відміну від GT, де тобі потрібно в потi лиця зробити 80 обертів, щоб полегшити спинку.
2) Спинка та сидіння м'які
3) Ти не ти не звалюєшся з сидіння. Кут нахилу такий як треба, на відмідміну від GT Racer, де воно дугою і ніби дві циглини підставили під задні ніжки.
4) Крісло можна штовхнути не боячись що воно по інерції розіб'є мебель - в нього є гальма в колесах, що уповільнюють автоматично рух при проїзді великої дистанції.
5) Матеріали та збірка в 100 разів кращі ніж GT Racer
6) Воно компактне, стильне - особливо подобається колір та дизайн. Не дарма поляки для німців робили.
7) ДЯКУЮ що привезли вже зібране - я так розумію, це на заводі вже зібрали, бо ящик з логотипом PROFIM. (Доречі ящик таких розмірів, що я подумав приїхав холодильник. Тепер в ящику грається дитина :) )
8) На ньому може сидіти як дорослий, так і дитина. Під парту йому дуже зручно стало.
9) Підлокітники, на відміну від інших, не юзотять і бовтаються туди сюди при будь-якому дотику. Тобто тут немае 3D - І це МЕГА КРУТО, бо ці 3D дратують. Тут можна відрегулювати тільки по висоті.

Були крісла в мене дорожчі і дешевші, але це поки що саме зручне! Звичайно, у кожної людини свої анатомічні особливості. Але щоб ось так з першого разу сів і я і дружина і син і все відразу подобалося - це вперше.


Product added to wishlist
Товары добавлены в сравнение